Hotel Restaurant de Echoput Werken en leren in een culinair hotel
Bij hotel de Echoput zijn er vele mogelijkheden om een stage, BBL of BOL uit te voeren. Wij geloven er in dat elke student anders is en dus ook iets anders wil leren. Dit bied ons de kans om voor elke student een persoonlijke leerweg te bieden. We willen heel graag horen wat jij wil leren en hoe wij jou kunnen helpen om dit te bereiken. Iedereen is van harte welkom om eens te komen praten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar positief ingestelde leerlingen die ambitieuze doelen voor zichzelf durven te stellen
Wat biedt het bedrijf?
De Echoput is een familiebedrijf die gelooft in duurzame relaties. Wij kijken altijd naar de lange termijn en zullen een leerling of stagiair(e) nooit als zodanig beschouwen. Als de werkrelatie bevalt vinden wij het altijd interessant om te kijken naar een toekomstige samenwerking.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken