Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Restaurant de Echoput Werken en leren in een culinair hotel

Bij hotel de Echoput zijn er vele mogelijkheden om een stage, BBL of BOL uit te voeren. Wij geloven er in dat elke student anders is en dus ook iets anders wil leren. Dit bied ons de kans om voor elke student een persoonlijke leerweg te bieden. We willen heel graag horen wat jij wil leren en hoe wij jou kunnen helpen om dit te bereiken. Iedereen is van harte welkom om eens te komen praten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar positief ingestelde leerlingen die ambitieuze doelen voor zichzelf durven te stellen

Wat biedt het bedrijf?

De Echoput is een familiebedrijf die gelooft in duurzame relaties. Wij kijken altijd naar de lange termijn en zullen een leerling of stagiair(e) nooit als zodanig beschouwen. Als de werkrelatie bevalt vinden wij het altijd interessant om te kijken naar een toekomstige samenwerking.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder