Hotel Restaurant de Echoput Stage Front Office in een culinair hotel
Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek in een culinair hotel, reageer dan! Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf in de Front Office. Wij zullen er alles aan doen om jou de ‘kneepjes van het vak’ te leren! De voornaamste werkzaamheden bestaan uit; het in- en uitchecken van de hotelgasten, het op een professionele manier beantwoorden van de telefoon, het te woord staan van gasten, het aannemen en verwerken van individuele reserveringen en alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden binnen de receptie. Gastbeleving en gastvrijheid zijn bij ons erg belangrijk, draag jij bij om een onvergetelijk verblijf te realiseren voor onze hotelgasten? We zien je sollicitatie graag tegemoet.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die affiniteit hebben met de hotellerie. Dit ben jij: Je bent een natuurlijke gastvrouw/gastheer Je bent servicegericht en correct zowel in persoon als ook aan de telefoon en via e-mail Je kunt goed samenwerken met een team en denken in het belang van de organisatie. Je staat voor je collega’s klaar en bent bereid om bij te springen waar het even nodig is Je werkt nauwkeurig en bent ook in staat om uitdagingen op te lossen Je bent flexibel beschikbaar en ziet geen probleem in wisselende diensten: je start om 07.00 of om 15.00 uur
Wat biedt het bedrijf?
Dit hebben wij jou te bieden: Een leuke stage met veel uitdagingen in een bedrijf dat al 65 jaar draait om gastvrijheid op hoog niveau Een leuk, divers, jong en groeiend team dat voor elkaar klaar staat Een stagevergoeding Front office trainingen en cursussen Doorgroei mogelijkheden
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf