Medewerker ICT support

Distrivers B.V. Medewerker ICT support (bol)

De student gaat in eerste instantie kennis maken met de organisatie en de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Na de 'introductie' van de organisatie, zal de student aansluiten bij de afdeling support (ICT). Hier zal de student de eerste dagen vooral meekijken om zo kennis en ervaring op te doen wat betreft de gebruikte systemen binnen Distrivers. Dit zal een aantal dagen duren. Vervolgens krijgt de student zelfstandige taken waarin hij/zij begeleid wordt door de praktijkopleider en mede collega's van de afdeling support. Deze taken kunnen bestaan uit: Dagelijkse helpdesk functie, installatie ICT-hulpmiddelen, updaten van systemen, deelnemen aan overleg, wekelijks overleg met praktijkopleider over voortgang etc. Daarnaast vinden wij het als organisatie belangrijk om studenten mee te nemen in verschillende projecten. De student neemt deel aan het project, voert taken binnen het project uit, denkt mee en komt ook met eventuele ideeën. Hier staan wij voor zeker voor open!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is sociaal, heeft oog voor details, is oplossingsgericht, kan zelfstandig werken wanneer nodig, denkt mee aan nieuwe ideeën en kan in ieder geval overweg met een PC en/of laptop. Daarnaast is de student leergierig en staat hij/zij open voor het leren van nieuwe dingen. Ons doel is om de kennis & kunde van de student tijdens de stage te ontwikkelen en te versterken.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student een goede ondersteuning door de praktijkopleider(s) en medewerkers. Distrivers is een leerbedrijf waar je als student binnen de ICT op verschillende vlakken kunt ontwikkelen. Je krijgt als de student de ruimte om (gezamenlijk met andere studenten) aan je opdrachten te werken en krijgt hierbij ook interne begeleiding. Distrivers is in 2019 uit 1250 bedrijven in de sector Mobiliteit, Transport en Logistiek uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Drenthe! Distrivers is te omschrijven als een warm en open bedrijf, waar iedereen welkom is en we elkaar respecteren. Elke dag werken wij vol overgave aan het optimaliseren van het totaalconcept. Distrivers heeft een gezellige lunchruimte waar men gratis gebruik kan maken van het koffiezetapparaat, thee, fruit en cup-a-soup. Daarnaast kunnen onze medewerkers (waaronder de studenten!) een keer per maand genieten van een heerlijke maaltijd bereid door onze eigen medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder