Sport- en bewegingsleider

SRO Huizen locatie Sijsjesberg Sport- en beweginsleider bij buitenzwembad Sijsjesberg

Als sport- en bewegingsleider bij Zwembad Sijsjesberg ben je verantwoordelijk voor het bieden van leuke en leerzame trainingen, lessen of activiteiten voor verschillende doelgroepen. Je begint met het voorbereiden van je activiteit, waarbij je de benodigdheden en doelstellingen duidelijk in kaart brengt. Je overlegt dit met de bedrijfsleider. Gedurende de activiteit begeleid en instrueer je de deelnemers, waarbij je ervoor zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je leert niet alleen hoe je een activiteit opzet en effectief uitvoert, maar ook hoe je de voortgang en het plezier van de deelnemers kunt evalueren. In deze rol werk je samen met andere teamleden en krijg je de kans om je organisatorische en communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires die een passie hebben voor sport en beweging. Je moet beschikken over: - Basiskennis van verschillende sportactiviteiten en -technieken. - Communicatieve vaardigheden om deelnemers goed te kunnen begeleiden. - Organisatietalent voor het voorbereiden en uitvoeren van lessen. - Flexibiliteit en teamwork om samen met collega's een positieve ervaring voor deelnemers te creëren.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Zwembad Sijsjesberg bieden we een leerplek waar je waardevolle ervaring kunt opdoen in een dynamische omgeving. Als sport- en beweginsleider bij ons buitenzwembad krijg je: - Praktische ervaring in klantenservice en teamwerk. - Begeleiding van ervaren collega’s die je helpen bij je ontwikkeling. - Een stagevergoeding voor je inzet en enthousiasme. - De kans om je vaardigheden te vergroten door ze in de praktijk toe te passen. - Een plezierige werkomgeving met een gezellig team en enthousiaste bezoekers.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder