Kok

Brasserie Nieuw Ehrenstein B.V.

Hey, De dag begint met het bespreken, wat is er vandaag allemaal te doen, het checken van de reserveringen I meetings I borrel. De Chef/Sous bespreken de werk indeling van de dag en iedereen gaat aan de slag. onze menu's wisselen 1x per maand met de seizoenen. samen met de leermeester maak je samen een eigen opleidingsplan waar jullie beide zich houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vriendelijk, van de tijd (hier hechten we heel erg veel waarde aan) leergierig. verzorgd

Wat biedt het bedrijf?

Goeie leermeesters I mogelijkheden tot zelfontplooiingen I goeie werk/prive balans (tijd voor hobby's en vrienden) I gezellig en jong team I maandelijks fooi verdeling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder