Landgoed Het Rheins
- Naam Landgoed Het Rheins
- Leerbedrijf ID 100145982
- KvK naam Landgoed Het Rheins
- KvK nummer 08089682
- KvK vestigingsnummer 000001304704
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31547383531
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 6
- Stage/bbl overeenkomsten 4
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een veelzijdig bedrijf met onder andere een restaurant en een feestzaal. ook doen wij hier circa 70 bruiloften per jaar, van ceremonie tot eind feest. tevens hebben wij de beschikking over een groot kinderboerderij met onder andere een shooting range, midget / disc golf.
- Informatie Leren & Werken omdat wij een veelzijdig bedrijf zijn leer je verschillende aspecten van het horeca vak. binnen een groot team leer je hoe het is om met elkaar te kunnen communiceren en samenwerken. wij zijn een erkend leerbedrijf omdat wij op elk gebied vakkundig personeel hebben rondlopen.
- Informatie Student Voor meer informatie kijk op www.het-rheins.nl studenten benaderen ons vaak zelf voor een stage plek.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Landgoed Het Rheins
- Naam Landgoed Het Rheins
- Leerbedrijf ID 100145982
- KvK naam Landgoed Het Rheins
- KvK nummer 08089682
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij (B1-K1)
- Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze (B1-K1-W2)
- Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen (B1-K1-W3)
- Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij (B1-K1-W4)
- Werkt evenementplannen uit en presenteert deze (B1-K1-W5)
- Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever (B1-K1-W6)
Organiseert evenement en evenementpromotie (B1-K2)
- Werkt een draaiboek en callsheet uit (B1-K2-W1)
- Regelt de promotie van het evenement (B1-K2-W2)
- Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen (B1-K2-W3)
- Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers (B1-K2-W4)
- Regelt de infrastructuur rondom het evenement (B1-K2-W5)
- Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen (B1-K2-W6)
- Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement (B1-K2-W7)
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement (B1-K3)
- Bewaakt de voortgang tijdens het evenement (B1-K3-W1)
- Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten (B1-K3-W2)
- Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers (B1-K3-W3)
- Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af (B1-K3-W4)
Rondt het evenement af (B1-K4)
- Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af (B1-K4-W1)
- Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Evenementenorganisatie (23302)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker evenementenorganisatie (25147)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie) (90534)
- Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media) (90533)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P3-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P3-K1-W1)
- Levert diensten/verkoopt producten (P3-K1-W2)
- Behandelt klachten (P3-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P3-K1-W4)
- Organiseert publieksgerichte activiteiten (P3-K1-W5)
Leiden bedrijf/afdeling/project (P3-K2)
- Maakt en bewaakt de planning en verdeelt het werk (P3-K2-W1)
- Begeleidt (nieuwe) medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P3-K2-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (P3-K2-W3)
Beheerstaken uitvoeren (P3-K3)
- Stelt project-/afdelingsplan op (P3-K3-W1)
- Doet voorstellen voor inkoop producten/diensten (P3-K3-W2)
- Doet voorstellen voor marketingactiviteiten (P3-K3-W3)
- Registreert financiële gegevens en handelt nota's af (P3-K3-W4)
- Optimaliseert bedrijfsvoering (P3-K3-W5)
- Evalueert en/of ontwikkelt kwaliteitsbeleid (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Bedrijfsleider dierverzorging (25446)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25539)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25576)
- Dierenhouderij (Manager dierverzorging) (97053)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Gezelschapsdierenbranche (Ondernemer gezelschapsdieren) (97400)
- Ondernemer gezelschapsdieren (97790)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Ondernemer/manager recreatiedieren) (97730)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Uitvoeren algemene praktijkwerkzaamheden (P5-K1)
- Niet uitvoerbaar: Beheert apotheek (P5-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Beheert praktijkruimten en instrumenten (P5-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verricht baliewerkzaamheden, inventariseert de zorgvraag en adviseert (P5-K1-W3)
- Voert publieksgerichte activiteiten uit (P5-K1-W4)
Verrichten paraveterinaire handelingen (P5-K2)
- Niet uitvoerbaar: Assisteert bij consulten (P5-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Assisteert bij operaties (P5-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Voert professionele gebitsreiniging uit (P5-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Verricht laboratorium werkzaamheden (P5-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Voert beeldvormende technieken uit of assisteert daarbij (P5-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Dierenartsassistent paraveterinair (25447)
- Dierenartsassistent paraveterinair (25540)
- Dierenartsassistent paraveterinair (25577)
- Dierenartsassistent paraveterinair (97590)
- Dierenassistent paraveterinair (97040)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Paraveterinaire ondersteuning (22238)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Ondersteunen dienstverlening/verkoop (P1-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P1-K1-W1)
- Informeert klanten/gasten (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent dierverzorging) (97471)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Dierverzorging/dierhouderij) (97021)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Medewerker dierverzorging (25448)
- Medewerker dierverzorging (25580)
- Medewerker dierverzorging (97330)
- Paardensport (Begeleider paardensport II) (97220)
- Recreatiedieren (22235)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen (P1-K1)
- Legt tuinen en/of stadsgroen aan (P1-K1-W1)
- Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker hovenier (25452)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren beheerwerk van bos, natuur, landschap en recreatieterreinen (P3-K1)
- Voert beheerwerkzaamheden uit (P3-K1-W1)
- Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen (P3-K1-W2)
Zorg dragen voor publiek en/of gasten (P3-K2)
- Voert gastheerschap uit (P3-K2-W1)
- Assisteert bij activiteiten (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Medewerker natuur en leefomgeving (Medewerker recreatiebedrijf) (97184)
- Medewerker natuur, water en recreatie (25453)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker recreatiebedrijf) (97532)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Verzorgen productie en veehouderij (P3-K1)
- Verzorgt productiedieren (P3-K1-W1)
- Verzorgt dierlijke productie (P3-K1-W2)
- Verzorgt voederwinning (P3-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Medewerker dierverzorging (97330)
- Medewerker veehouderij (25432)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Verzorgen productie en veehouderij (P6-K1)
- Verzorgt productiedieren (P6-K1-W1)
- Verzorgt dierlijke productie (P6-K1-W2)
- Verzorgt voederwinning (P6-K1-W3)
- Verzorgt en registreert gewasgezondheid (P6-K1-W4)
Beheersen bedrijfsactiviteiten (P6-K2)
- Bewaakt de planning (P6-K2-W1)
- Instrueert medewerkers (P6-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger graasdieren) (97361)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger hokdieren) (97362)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger melkvee) (97363)
- Gespecialiseerd dierverzorger (Rundveepedicure) (97073)
- Gespecialiseerde dierverzorging vee (22232)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Productiedieren (Dierverzorger graasdieren) (97701)
- Productiedieren (Dierverzorger hokdieren) (97702)
- Productiedieren (Dierverzorger melkvee) (97703)
- Rundveepedicure (97570)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakbekwaam medewerker veehouderij (25436)
- Vakbekwaam medewerker veehouderij (25537)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf dier) (97551)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Verzorgen productie en veehouderij (P10-K1)
- Draagt zorg voor productiedieren (P10-K1-W1)
- Draagt zorg voor dierlijke productie (P10-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verzorgt voederwinning (P10-K1-W3)
- Stuurt productieproces veehouderij (P10-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Beheerst en monitort gewasgezondheid (P10-K1-W5)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (P10-K2)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P10-K2-W1)
- Instrueert medewerkers en stuurt deze aan (P10-K2-W2)
- Verbetert processen/productie (P10-K2-W3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan (P10-K2-W4)
- Analyseert keten (P10-K2-W5)
- Past innovaties toe (P10-K2-W6)
- Vormt en gebruikt netwerken (P10-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierenhouderij (Dierenhouder graasdieren) (97051)
- Dierenhouderij (Dierenhouder hokdieren) (97052)
- Dierenhouderij (Melkveehouder) (97054)
- Dierverzorger (97360)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Productiedieren (Dierenhouder graasdieren) (97711)
- Productiedieren (Dierenhouder hokdieren) (97712)
- Productiedieren (Melkveehouder) (97713)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakexpert veehouderij (25441)
- Vakexpert veehouderij (25535)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Ondernemer zorgbedrijf dier) (97561)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P2-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P2-K1-W1)
- Levert diensten/verkoopt producten (P2-K1-W2)
- Behandelt klachten (P2-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P2-K1-W4)
- Voert publieksgerichte activiteiten uit (P2-K1-W5)
Begeleiden en voortgang bewaken (P2-K2)
- Begeleidt nieuwe medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P2-K2-W1)
- Bewaakt de voortgang van het werk (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Dierverzorger (97360)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger recreatiedieren) (97364)
- Gespecialiseerd dierverzorger (97070)
- Gespecialiseerd dierverzorger (Dierentrimmer) (97071)
- Gespecialiseerde dierverzorging gezelschapsdieren (22233)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Gezelschapsdierenbranche (Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren) (97410)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Dierverzorger recreatiedieren) (97720)
- Trimmer (97460)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25450)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25541)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25579)
- Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren (97791)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Landgoed Het Rheins
- Naam Landgoed Het Rheins
- Leerbedrijf ID 100145982
- KvK naam Landgoed Het Rheins
- KvK nummer 08089682
Contactpersonen (2)
-
Alexander ten Bruggencate Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Manager / ondernemer horecaRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening
Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening -
Rien Mol Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Meewerkend horeca ondernemer, Zelfstandig werkend kok, Facilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Medewerker facilitaire dienstverlening
Meewerkend horeca ondernemer, Zelfstandig werkend kok, Facilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Medewerker facilitaire dienstverlening