Legal, Insurance & HR Services Specialist

Gerechtsdeurwaarderskantoor Buik en Van der Horst Op zoek naar een organisatie die midden in de maatschappij staat? Stage lopen bij een gerechtsdeurwaarder is actueler dan ooit!

Als stagiair krijg je bij ons de ruimte om jezelf breed te ontwikkelen. Binnen ons bedrijf worden inzet, creativiteit en je eigen initiatief altijd gewaardeerd; we gaan je zoveel mogelijk leren over het incassotraject binnen een gerechtsdeurwaardersorganisatie. Aan het einde van je stage weet je meer van het (civiel) rechtssysteem, van de gevolgen van het niet betalen van een rekening, van de maatschappelijke consequenties van schulden en je leert contact hebben met allerlei soorten personen. We beginnen natuurlijk bij het begin: je krijgt eerst de tijd om je collega’s, ons systeem en werkwijze te leren kennen, we gaan je daarna stap voor stap inwerken en je kunt afhankelijk van je eigen tempo en inzet steeds meer zelfstandig gaan werken. Je takenpakket wordt steeds uitgebreidt naar een volledige dossierbehandeling, zoals regelingen treffen, e-mails beantwoorden en inkomende en uitgaande telefoontjes plegen. Ook ondersteun je de gerechtsdeurwaarders: je bereidt juridische secuur stukke

Naar wie zijn wij op zoek?

We zien graag dat je inzet toont en betrokken bent. Daarnaast vergt ons werk dat je secuur bent en ook discreet. Je moet dus goed met privacygevoelige informatie kunnen omgaan.

Wat biedt het bedrijf?

Ons kantoor -midden in het centrum van Leiden¬- heeft twee verdiepingen en je werkt in een open kantoortuin. Je hebt daarom veel contact met jouw directe collega's, die afwisselend thuis en op kantoor werken. En als je dat wil, kun je met elkaar op kantoor lunchen. Wij verzorgen dagelijks de lunch. Naast goede begeleiding, een fijne werkplek en een enthousiast en collegiaal team ontvang je van ons ook een stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder