Medewerker ICT support

Biopura b.v. TechnoWizz Word de Held van IT Support

Ben jij een probleemoplosser met een passie voor technologie? Wij zoeken een gemotiveerde Medewerker ICT Support om ons team te versterken. Als jij bedreven bent in het oplossen van technische uitdagingen en klantgericht bent, nodigen we je uit om te solliciteren. Maak deel uit van ons dynamische ICT-team en breng jouw vaardigheden naar een hoger niveau!

Naar wie zijn wij op zoek?

Technische vaardigheden: De medewerker moet beschikken over een goede kennis van hardware, software en netwerksystemen om technische problemen te kunnen diagnosticeren en oplossen. Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om snel en effectief technische problemen te identificeren en op te lossen is essentieel. Dit omvat het analyseren van situaties, het vinden van oplossingen en het implementeren van correcties. Communicatieve vaardigheden: De medewerker moet in staat zijn om technische informatie duidelijk en begrijpelijk over te brengen aan gebruikers met verschillende niveaus van technische kennis. Goede luistervaardigheden en het vermogen om empathisch te communiceren zijn hierbij belangrijk. Klantgerichtheid: Het vermogen om vriendelijk, geduldig en professioneel om te gaan met gebruikers die technische ondersteuning nodig hebben, is van groot belang voor het bieden van een positieve gebruikerservaring.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een dynamische leeromgeving met praktische ervaring in technische ondersteuning. Studenten krijgen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen in een professionele setting, onder begeleiding van ervaren IT-professionals

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder