LOC7000
- Naam LOC7000
- Leerbedrijf ID 100082626
- KvK naam Loc FAB/LEM B.V.
- KvK nummer 63656000
- KvK vestigingsnummer 000032549091
- Bedrijfsindeling Overige specialistische zakelijke dienstverlening
- Telefoon +31573254459
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Loc7000 regelt alles op het gebied van publiekscatering: concept, organisatie, inkoop, planning, uitvoering, afwikkeling, et cetera. Wij voeren de regie en nemen daarmee alle zorgen uit handen. Een ‘full service event partner’, zo noemen we dat. Voor elke vraag bieden wij een specialistische oplossing. Binnen de publiekscatering richt Loc7000 zich op de domeinen food , drinks, biertechniek en staff & crew. Als stagiair(e) houd jij je voornamelijk bezig met het domein drinks. Voor onze opdrachtgevers regelt Loc7000 de drankinkoop. Wij zorgen voor een goed doordacht logistiek plan. Denk hierbij aan alle benodigdheden voor het verkopen van drank, zoals personeel, aanvoerroutes, opslag, distributie op het terrein, routing van het publiek en de vereiste technische voorwaarden op het gebied van koel- en biertechniek. Tijdens het evenement houden wij continu in de gaten welke items goed verkopen en tussentijds aanvulling behoeven. Zo staan wij in voor kwaliteit en service. We produceren dit voor verschillende festivals en evenementen. Je kunt ons kennen van Concert at Sea, 538 Koningsdag, Bevrijdingsfestival Haarlem, Smeerboel, Soenda, Duikboot Festival, Kingsland, Lowlands, Down the Rabbit Hole en nog veel meer.
- Informatie Leren & Werken Als stagiair(e) ben jij onderdeel van het F&B Productieteam van Loc7000. Jij ondersteunt de Beverage Producers in de voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van de evenementen. Samen werken jullie de horeca van grootschalige evenementen van A tot Z uit om vervolgens van dit concept werkelijkheid te maken. Hiervoor ben je aanwezig op verschillende locaties door heel Nederland, als dat je ook werkzaam bent op ons kantoor in Lochem of Arnhem. Daarnaast is er af en toe de mogelijkheid om thuis te werken.
LOC7000
- Naam LOC7000
- Leerbedrijf ID 100082626
- KvK naam Loc FAB/LEM B.V.
- KvK nummer 63656000
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
Niet uitvoerbaar: Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
Niet uitvoerbaar: Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
Niet uitvoerbaar: Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
Niet uitvoerbaar: Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
Niet uitvoerbaar: Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
Niet uitvoerbaar: Beheert financiën (P2-K1-W3)
Niet uitvoerbaar: Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
Niet uitvoerbaar: Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
Niet uitvoerbaar: Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
Niet uitvoerbaar: Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
LOC7000
- Naam LOC7000
- Leerbedrijf ID 100082626
- KvK naam Loc FAB/LEM B.V.
- KvK nummer 63656000
Contactpersonen (1)
- Eva Barnouw Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Facilitair leidinggevendeRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenFacilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer
Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer