Marketing & Communication Specialist

Ladylike Marketing & Communicatie Specialist met een feeling voor mode

In 2001 opende Ladylike Fashion voor het eerst haar boutique-deuren in Middelburg. Door de wekelijks nieuwe collecties volgens de laatste trends blijven wij vernieuwend. Niet alleen komen klanten daarom graag terug, maar komen er ook tevreden toeristen jaarlijks een bezoekje brengen aan de winkel. In 2017 zijn we gestart met onze webshop en dit is steeds meer aan het uitgroeien tot een groot succes. Wil jij mee groeien in dit succes? Lees dan snel verder! We are hiring! Wij zijn per September 2024 opzoek naar een enthousiaste collega voor onze webshop. In deze functie werk je aan het organiseren van campagne lanceringen, promotiemateriaal voor de socials, zorgen dat de website er op en top uitziet en ook een stukje klantenservice hoort hierbij. Je werkt veel met de programma's Photoshop, Dreamweaver en InDesign. Binnen deze stage ontwikkel je, je op verschillende persoonlijke en professionele gebieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Responsibilities: - Promotiemateriaal creƫren voor de social media kanalen - Zorgen dat de website er op en top uitziet/ vindbaarheid (SEO/ SEA) - Campagne lanceringen (nieuwe collectie) - Klanten tevreden stellen (klantenservice) Skills: - Je hebt een passie voor mode en de laatste trends - Je bent bekend met social media - Je kunt presteren onder druk en bent stressbestendig - Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift - Je bent flexibel en gemotiveerd - Je bent geordend en werkt gestructureerd Must-have: - Minimale opleiding MBO - Woonachtig in de omgeving Zeeland of in het bezit van een OV Information: - Locatie: Langeviele 27, 4331LR Middelburg - Werktijden: 10:00 - 17:30 uur - Dagen: Fulltime - Laptop: Eigen laptop tot je beschikking Contact us: Ben jij de gemotiveerde Ladylike Fashion stagiaire waar wij naar opzoek zijn? Stuur dan snel je cv & motivatie naar info@ladylikefashion.nl.

Wat biedt het bedrijf?

We offer: - Stagevergoeding - Royale personeelskorting - Dagelijks een verzorgde lunch - Werken in een supergezellig en jong team

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder