Vakbekwaam medewerker groen, grond en groene infra

Peter Mul Boomverzorging BV Leer groen, grond en groene infra in een super leuk bedrijf!

Groen grond en groene infra, dat is uitdagend en mooi werk! Bij ons leer je hier alles over. Je gaat op pad met onze hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers voor allerlei soorten klussen. Je werkt met machines en gereedschap in het grondverzet en bodembewerking en leert leiding te geven. We beginnen de dag samen met een kop koffie. De werkvoorbereider heeft de planning voor die dag klaar gemaakt. Je gaat mee planten en onderhouden van bedrijfstuinen en groenvoorzieningen. De opdrachten komen van bedrijven en gemeentes. Het werk is afwisselend en leuk! Je collega kan jou alles vertellen over het werk. En jij kan alles vragen en er veel van leren. Lachen en plezier vinden we erg belangrijk. Net als dat jij jezelf kan zijn, iedereen is bij ons welkom! Op vrijdag drinken we gezellig samen wat om de week af te sluiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij wordt blij van groen! En vroeg opstaan doe je zonder moeite. :) Je kan goed samenwerken en hebt interesse in de natuur. Je bent net als wij positief ingesteld en vindt het leuk om alles te leren over bomen. We steken samen de handen uit de mouwen. Alle seizoenen zijn we buiten aan het werk. Daar draai jij net als wij je hand niet voor om.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een bedrijf met een hele goede sfeer waarin je kunt leren van en met je collega`s. Het werk bij ons is afwisselend en super leerzaam. Al je collega's staan klaar om je te helpen en je zoveel mogelijk te laten leren. En samen met hen klaar je de klus. Op ons bedrijf werken veel hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers die de fijne kneepjes van het vak kennen. Bijna iedereen werkt al een langere tijd bij ons. Dat doen ze omdat de sfeer goed is en het werk uitdagend. We werken veilig en met de nieuwste apparatuur. We zorgen dat je goed beschermd op pad gaat en met mooie elektrische apparaten. Dat is beter voor het milieu en beter voor onze medewerkers. Dat vinden wij heel belangrijk. Veiligheid en plezier staan bij ons bovenaan. Spreken we je snel?

Wat ga je leren?

  • Voert werkzaamheden uit in de sector groen, grond en infrastructuur
  • B1-K1-W1 Bereidt de opdracht voor
  • B1-K1-W2 Maakt materieel en materialen gereed voor transport
  • B1-K1-W3 Rijdt van en naar de uitvoeringslocatie
  • B1-K1-W4 Bereidt het werk op de uitvoeringslocatie voor
  • B1-K1-W5 Voert werkzaamheden uit met machines, werktuigen, hulpstukken en gereedschappen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Rondt de opdracht af
  • B1-K1-W7 Voert periodiek onderhoud uit
  • Begeleidt de uitvoering van de werkzaamheden in de sector groen, grond en infrastructuur
  • P2-K1-W1 Coördineert de werkzaamheden op de uitvoeringslocatie
  • P2-K1-W2 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

lees verder