Patissier

Jenny van der Putten, De Echte Bakker BBL-plek banket: bakken, leren en werkplezier!

Je draait meteen mee in onze banketbakkerij. ’s Ochtends begin je met het maken van verse gebakjes, taarten en vlaaien voor in de winkel. Daarna ga je aan de slag met de productie: degen zetten, sloffen maken, kapsels en cakes bakken, rozijnen wassen en wellen… elke dag is anders! Je leert hier echt het vak, van begin tot eind. We nemen de tijd om je dingen uit te leggen, en je mag alles vragen. Na een werkdag wordt de werkplek schoongemaakt volgens de HACCP richtlijnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die het leuk vindt om met zijn of haar handen te werken, graag wil leren en serieus met het vak bezig is. Maar wel in een gezellige sfeer! Je hoeft nog niet alles te kunnen, als je maar nieuwsgierig bent en openstaat om te leren. We houden van precisie, creativiteit én lachen tijdens het werk. En: als het goed klikt, heb je zeker uitzicht op een vaste plek in ons team.

Wat biedt het bedrijf?

- Een gezellige werkplek in een ambachtelijk familiebedrijf waar je geen nummer bent. - Volwaardig meewerken en écht het vak leren. - Begeleiding van ervaren banketbakkers die graag hun kennis met je delen. - Afwisselend werk: van gebak maken tot degen draaien. - Een open sfeer waarin je alles mag vragen en ook feedback krijgt. - Kans op een vaste baan als het van beide kanten goed bevalt. - Werken in een team waar hard gewerkt wordt, maar ook gelachen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder