Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen Housekeeping Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL Als Housekeeping Stagiair(e) heb je een belangrijke taak binnen het hotel. Met jouw inzet ziet ons hotel er iedere dag weer pico bello uit. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het WOW-effect wanneer gasten hun hotelkamer betreden. Jij zorgt ervoor dat ons hotel er perfect uitziet door: - De hotelkamers, publieke ruimte, linnenkamers, serviceruimten, stofzuigers en schoonmaaktrolleys dagelijks te controleren. - Het maken van een goede werkverdeling. - Problemen die zich voordoen op te lossen. - De gestelde regels t.a.v. bedrijfshygiëne, (kamer) presentatie en werkmethoden samen met het team na te leven. - Je bent behulpzaam naar gasten en staat hen correct en vriendelijk te woord. - Je bent (mede)verantwoordelijk voor de administratieve taken binnen de afdeling Housekeeping en bestelt de benodigde schoonmaakmiddelen, gasten supplies, onderdelen van apparatuur e.d. bij de afdeling Inkoop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Housekeeping Stagiair(e) heb jij: - Oog voor detail - Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels - Gedrevenheid voor verbetering - Een hands-on mentaliteit - Flexibiliteit - Een gepaste houding tegenover collega's en hotelgasten

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/housekeeping-supervisor-stagiaire/c/new

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder