New York Pizza Doetinchem
- Naam New York Pizza Doetinchem
- Leerbedrijf ID 100395844
- KvK naam New York Pizza Delivery Doetinchem B.V.
- KvK nummer 80670199
- KvK vestigingsnummer 000036918784
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31314345678
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 9
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Verkoop van pizza's en pasta's, B2C en B2B. Taken van een bedrijfsleider is HRM ( rooster maken, uren registratie, personeel aansturen, sollicitatie houden en nieuw personeel trainen. Marketing, maken van een marketingplan en het beheren van de marketingbudget van 4% samen met de eigenaar. Actief zijn op social media. Inkoop: Het bestellen van producten. 2x per week. Verkoop: Het verbeteren van klantenrelaties/klachtenafhandeling optimaliseren. Administratie: Wekelijkse administratie, controleren van internetbetalingen, pin betalingen en het afstorten van kasgeld alsmede het inboeken van bonnetjes in het boekhoudprogramma. Kwaliteitscontrole: Als keten hebben we een strategie om ons in de markt te positioneren en een strenge kwaliteitscontrole is hier onderdeel van. Het waarborgen van ons kwaliteit is een belangrijk punt. De bedrijfsleider moet over probleemoplossende kwaliteiten beschikken en een stressvrij persoon zijn.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
New York Pizza Doetinchem
- Naam New York Pizza Doetinchem
- Leerbedrijf ID 100395844
- KvK naam New York Pizza Delivery Doetinchem B.V.
- KvK nummer 80670199
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
Sector: Horeca en bakkerij
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K1)
- Assisteert bij bedrijfsontwikkeling (P3-K1-W1)
- Sluit het fastservicebedrijf af (P3-K1-W10)
- Begroot financiën (P3-K1-W2)
- Bewaakt budgetten (P3-K1-W3)
- Voert de dagadministratie uit (P3-K1-W4)
- Plant voorraadniveaus (P3-K1-W5)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K1-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K1-W7)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K1-W8)
- Rapporteert aan de manager/ondernemer (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Bedrijfsleider fastservice) (94210)
- Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager) (95431)
- Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice) (95432)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager) (90682)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager) (90683)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager) (94162)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
New York Pizza Doetinchem
- Naam New York Pizza Doetinchem
- Leerbedrijf ID 100395844
- KvK naam New York Pizza Delivery Doetinchem B.V.
- KvK nummer 80670199
Contactpersonen (1)
-
Roy Leuverink Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / bedrijfsleider fastserviceRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / bedrijfsleider fastservice, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende team / afdeling / project
1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende team / afdeling / project