Allround medewerker productietechniek

De Kruijff Machinebouw B.V. Ben jij opzoek naar een veelzijdige technische stage en ben jij gepassioneerd door techniek? Dan is De Kruijff Machinebouw op zoek naar jou!

Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je de ambitie om jouw technische kennis en ervaring uit te breiden? Dan is De Kruijff Machinebouw op zoek naar jou! Als groeiend bedrijf in de machinebouw, engineering, las- en kantwerk bieden wij een unieke kans om samen te werken aan het gehele proces, van concept tot eindproduct. Wij bieden een stage aan voor 10 of 20 weken. Als lid van team #dekruijffmachinebouw krijg je de mogelijkheid om je allround werkplaatsvaardigheden te ontwikkelen. Denk hierbij aan het leren lezen van technische tekeningen, TIG-/MIG-lassen, slijpen, kanten, zagen en het bouwen van machines van begin tot eindproduct. Bij De Kruijff Machinebouw geloven ze in de kracht van goede begeleiding en investeren graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Netheid en precisie zijn essentieel vanwege de hoge eisen van onze machines. Je werkt graag in een gemotiveerd team en hebt een passie voor het bouwen van kwalitatief hoogstaande machines en apparaten. Bij De Kruijff Machinebouw begrijpen ze dat niemand alles foutloos kan doen vanaf het begin. Daarom bieden ze een ondersteunende omgeving waarin je niet alleen kennis opdoet, maar ook kunt groeien tot een technisch talent. Heb je moeite met bepaalde vakken? Het toegewijde team staat klaar om je te helpen! Verdere functie voorwaarden: - Oog voor detail - Netjes en secuur - Doorzetter - Leergierig - Technisch inzicht

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke, veelzijdige en uitdagende stage met een prettige werksfeer in ons kleine en hechte team. Je hebt veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij: - Een werkplek in een gedreven team - Een leuke en gezellige werksfeer - Nauw contact met collega’s in een klein en hecht team - Goede begeleiding - Een passende stagevergoeding - Een ondersteunende omgeving waar je kunt ontwikkelen - Een fijne werkomgeving - Mogelijkheid tot een arbeidscontract Al enkele jaren werkt De Kruijff Machinebouw succesvol samen met stagiaires, zowel BBL als BOL. De Kruijff Machinebouw heeft een samenwerkingsverband met verschillende scholen, waaronder ROC Midden Nederland in Amersfoort, het Make Centre in Nieuwegein en het Hoornbeeck College. Mochten zij nog geen contact hebben met jouw school, dan kijken ze graag of dit mogelijk is!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op
  • Voert (complexe) bewerkingen en/of modificaties uit
  • P2-K1-W1 Controleert de werkopdracht en bereidt de werkzaamheden voor
  • P2-K1-W2 Stelt de benodigde machines en gereedschappen in en af
  • P2-K1-W3 Voert (complexe) bewerkingen uit
  • P2-K1-W4 Meet, controleert en/of test producten
  • P2-K1-W5 Rondt werkzaamheden af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder