Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Dolle Joncker Restaurant de Dolle Joncker, sinds 1988 een voorbeeld van Nijkerkse gastvrijheid

Wil jij leren koken met mooie verse producten, in een keuken waar alles ambachtelijk wordt bereid en zie jij het als een uitdaging om met een klein team groots te presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ons gezellige bedrijf bieden we jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en proberen we jou bij te staan om het beste uit jezelf te halen. Tijdens jouw leerperiode krijg je te maken met alle dagelijkse werkzaamheden van de a la carte keuken. Van het maken van een mice en place lijst tot het doorgeven van mooie a la carte gerechten in ons restaurant en spetterende buffetten op locatie. Wat verwachten we van jou? Passie voor je vak Je bent creatief, leergierig en stressbestendig Je bent een teamspeler en gastvrij Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Wat bieden we jou? Een uitdagende, gezellige leerplek met veel ruimte voor creativiteit. Goede, vakkundige begeleiding

Naar wie zijn wij op zoek?

enthousiast, leergierig, gezellig en een teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende leerplek in een klein, maar gezellig team. In ons bedrijf heb je mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en te groeien. Uiteraard hopen we dat jij dezelfde enthousiaste instelling hebt als wij en bereid bent dat extra stapje te zetten om jouw leerjaar nog geslaagder te maken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder