Zelfstandig werkend kok

Café Restaurant Zalencentrum Boshof Kom Stage lopen en wij laten je zien hoe leuk het horecavak kan zijn!!!

Wij zijn een heel gevarieerd bedrijf. Gasten kunnen bij terecht voor lunch, diner, feesten & partijen. Wij hebben ook een grote cateringtak binnen ons bedrijf onder de noemer: VAN HET HUYS CATERING, Voor de catering hebben wij verschillende foodtrucks en doen we doordeweeks veel voor de zakelijke markt en in de weekenden weer voor de particuliere markt. Naast Boshof vindt je Boshof 5, een apart gebouw die gasten kunnen afhuren voor hun feest, Hier hebben we o.a. buffetten, barbecues en diners uit de foodtruck. Neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Wim Huizenga

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons kom je in een super leuk jong team te werken, wij zijn voor de toekomst ook serieus op zoek naar een extra vaste kracht binnen ons bedrijf!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder