Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Grillkamer de Bodega Leerwerkplek bij het grootste horecabedrijf van Oss

Als gastheer/gastvrouw van De Bodega begrijp je als geen ander dat gastbeleving op nummer 1 staat! Jij start jouw dag met het checken van de planning van de dag, klopt alles? Hoeveel tafeltjes zijn er gereserveerd en wat hebben we vandaag nodig qua bezetting? Jij neemt de leiding en zorgt voor een goede aansturing van het team. Is er een nieuwe collega vandaag? Dan werk jij die in. Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten, en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt! Jij bént De Bodega. Naast meewerken op de werkvloer bestaat jouw functie ook uit licht administratief werk. Op rustige momenten heb je ruimte voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van een zelfgemaakte training voor jouw team. Jouw werkdag is eigenlijk altijd anders, dat maakt het ook zo leuk! Daarnaast houden we ervan als je meedenkt, wat kan er nog beter en waar kunnen we ons nog meer in onderscheiden? Na een volle dag is het tijd voor bezinning, even de dag doorspreken met je collega’s met een sluitdrankje.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij houdt ervan om gasten te verrassen met onze mooie gerechten, jij weet een team enthousiast te maken en zorgt voor een goede sfeer, jij kunt altijd een lach op je gezicht toveren, jij houdt je hoofd koel ook tijdens piekmomenten en tenslotte weet jij dat het belangrijk is om er representatief uit te zien.

Wat biedt het bedrijf?

Hou je vast, hier komt 'ie: wij betalen jouw BBL opleiding, wij bieden jou uiteraard goede begeleiding door een gediplomeerd leermeester, wij bieden een grote kans op een vaste baan of bijbaan bij een van onze zaken na het afronden van een top stage, wij zitten midden in het centrum van Oss, wij zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer, wij drinken graag na werktijd met elkaar een drankje aan onze eigen bar, wij vinden het leuk als jij wil doorgroeien met onze F&B academy, wij zorgen goed voor jou met een lekkere verse maaltijd uit eigen keuken tijdens je pauze, wij hebben een gezellige personeelsvereniging waar jij lid van kunt worden en wij doen jouw was dus jouw kleding hangt altijd fris gewassen voor je klaar als je komt werken!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder