Manager / ondernemer horeca

Poort Beach Boutique Apartments

Het gaat om een stageplek in ons luxe hotel met restaurant. We zijn een hotel, Poort Beach Boutique Apartments, en hebben 19 appartementen. Op de begane grond bevindt zich ons restaurant Renato's Beach Club. Het hotel zit op een unieke plek pal aan het strand en de appartementen kijken dan ook prachtig over de zee uit. De boutique appartementen zijn zeer luxe ingericht en hebben een keuken, een sauna, een terras en kunnen gebruik maken van room service. Alles voor handen voor een fijne vakantie aan de kust van Bloemendaal aan Zee. Enkele dagelijkse taken zijn; - communicatie met gasten per mail, telefoon en chat - inchecken en verwelkomen van gasten - aansturing van Housekeeping team - controleren en klaarzetten van appartementen - kleine onderhoudsklusjes en aansturing partners - managed reserveringen in hotel systeem (PMS) - werkt mee in de bediening van restaurant - voorbereidende werkzaamheden voor hotel en restaurant Mix van taken is mogelijk en flexibel in.

Naar wie zijn wij op zoek?

- proactieve houding - communicatief - denkend in oplossingen - zorgvuldig - service gericht

Wat biedt het bedrijf?

Poort Beach en Renato's Beach Club zijn een onderdeel van onze horeca groep 'Laksch Hospitality Group' en hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Er zijn volop kansen om door te groeien binnen het hotel of één van onze (10+) andere restaurants en/of (management) functies. Met de hele groep zijn we een hecht team en hebben we een kantoor met bar, sport box ruimte en is er veel gezelligheid met collega's van andere restaurants.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder