Plateau Eten & Drinken
- Naam Plateau Eten & Drinken
- Leerbedrijf ID 100774049
- KvK naam Plateau Eten & Drinken
- KvK nummer 76366677
- KvK vestigingsnummer 000044173008
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31181612882
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Cafe Restaurant Plateau Eten & Drinken is gevestigd in Spijkenisse in een hoek pand aan winkel centrum ’t Plateau met gratis parkeer voorziening voor de deur. Je kunt bij ons heerlijk lunchen en dineren, regelmatig veranderen wij onze kaart, maar altijd met dagverse ingrediënten van Hollandse bodem. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie of een borreltje. Maar bij ons kun je ook terecht voor je feestje en bedrijf catering.
- Informatie Leren & Werken Wij hebben een drukke lunch waar snelheid en efficiëntie belangrijk zijn. Er wordt een broodje geserveerd, maar ook een proeverij plank en een burger. Het diner is weer een niveau hoger, waar ambachtelijk en leuk gekookt wordt. Wij maken heel veel zelf zoals, ons eigen brood, koekjes voor bij de koffie, dressings, jus d' veau, soepen, desserts enzovoort. Hoe leuk is dat !!! Daarnaast leer je ook wat hygiene, haccp, en veiligheid in houdt, in een echt horecabedrijf. Dus er valt veel te leren zowel in de keuken, als de bediening.
- Informatie Student Wij werken samen met; Penta College Hoogvliet, Albeda College en ROC Zadkine. Wij zijn een klein bedrijf, met een klein, gezellig team. Die hard werken en voor elkaar klaar staan. Motto is dan ook 1 team 1 taak !
Plateau Eten & Drinken
- Naam Plateau Eten & Drinken
- Leerbedrijf ID 100774049
- KvK naam Plateau Eten & Drinken
- KvK nummer 76366677
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Plateau Eten & Drinken
- Naam Plateau Eten & Drinken
- Leerbedrijf ID 100774049
- KvK naam Plateau Eten & Drinken
- KvK nummer 76366677
Contactpersonen (1)
-
Martin Voeten Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende keuken, Manager / ondernemer horeca, Gespecialiseerd kok, Meewerkend horeca ondernemer, Kok, Gastheer / -vrouw
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende keuken, Manager / ondernemer horeca, Gespecialiseerd kok, Meewerkend horeca ondernemer, Kok, Gastheer / -vrouw