De Keet Purmerend Wijn- & Eetcafé De Keet; Uitdagingen genoeg!
De student zal samen met de ondernemer wegwijs gemaakt worden in het bedrijf. Welke handelingen wij verrichten aan tafel, maar ook hoe wij omgaan met gasten. Daarbij wilt de ondernemer de student meenemen in het managen van een bedrijf en welke obstakels er allemaal bij horen. Daarnaast krijg de student de verantwoordelijkheid om zijn eigen taken zo goed mogelijk uit te voeren en gestimuleerd om eventuele verbeteringen aan te geven. Bij goed functioneren is de ondernemer bereid om te praten over een vaster dienstverband.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student dient: - Hard te willen werken; - Passie te hebben voor de horeca; - leergierig zijn; - Afwisselend werk leuk te vinden; - Behoud overzicht tijdens drukke momenten; - affiniteit met social media
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellig en leuk bedrijf dat een plek begint te krijgen op het grootste horecaplein van Noord-Holland. Waar de drukte nog steeds toeneemt, maar ook waar nog vele verbeteringen toegepast kunnen worden! De student krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen, niet alleen op werkgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Door mee te kijken met de ondernemer en daarbij 'inside information' te krijgen over het ondernemen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan