Retailmedewerker

Woonwinkel De Binnenkamer

Als Woonwinkel bieden wij de mogelijkheid om leerlingen/studenten zich te ontwikkelen. In je stage zul je leren hoe het werken in de detailhandel is en hoe je op persoonlijk vlak kan groeien. Qua werkzaamheden kan je denken aan ontvangen van klanten, het helpen van klanten, het advies geven aan klanten. Wij vinden het ook belangrijk dat de klant een fijne beleving heeft van binnenkomst tot naar buiten gaan. Jij als leerling/student zult hier ook een grote rol bij spelen! De dagen zien er divers uit, er zijn veel taken die uitgevoerd kunnen worden. De dagen zijn gevuld en afwisselend, wat het erg leuk maakt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je als stagiaire sociaal bent en het leuk vind om de klant een goed en positief gevoel te geven. Het tonen van initiatief is een belangrijk punt hierin. Ook is het fijn als je opmerkzaam bent, passende oplossingen ziet en behulpzaam bent. Oog voor detail. Creatief zijn en creatief denken is iets wat wij heel erg waarderen. Wij vinden het fijn als je als stagiaire inzicht hebt over de vaardigheden die belangrijk zijn in de retail. Maar wij zien ook in dat je hier komt om te leren en vinden het mooi dat wij hier in mogen helpen en begeleiden. We willen graag met jou als stagiaire als doel hebben om een mooie groei te zien!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden als leerbedrijf: - Een gezellig team die met elkaar z’n best doet om alles zo goed en positief mogelijk te laten verlopen. - Begeleiding in je stage en collega’s die er allemaal voor gaan om jou als stagiaire in zo’n veel mogelijk mee te nemen en te leren. - Een vast aanspreekpunt, je stagebegeleider. - Een leerzame ervaring! - Inzichten die je verder gaan helpen, in de rest van je schoolcarrière en later in je beroep.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder