Kok

Thon Hotel Rotterdam

Ieder begin is spannend. Daarom zullen de eerste weken van de stage in het teken staan van het bekend worden met het bedrijf en de collega's. Zodra de kriebels eruit zijn zullen we een plan van aanpak uitzetten met daarin jou persoonlijke doelen. Buiten de werkprocessen die vanuit de opleiding bepaald worden is het bij ons namelijk ook mogelijk om nog veel meer kennis op te doen. Hierin kunnen we het wat mij betreft zo gek niet bedenken. Bekijk onze website en het organisatieprofiel om een beter beeld te krijgen van wie wij zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu compleet nieuw bent in het horecavak of al enige ervaring hebt wij kunnen een stage op maat aanbieden. Hierin zal steeds gekeken worden naar de kennis, kunde en verwachtingen van de stagiair. Hierin is het belangrijk om eerlijk tegen elkaar te zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Het Food & Beverage team bij ons hotel is erg bescheiden in omvang. Je leert de mensen daardoor in korte tijd kennen en zult je snel op je gemak voelen. Veel stagiairs voelen zich hier zo op hun gemak dat ze graag ook na de stage in dienst willen blijven. Hier zijn ook zeker mogelijkheden in.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder