Manager / ondernemer horeca

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Food & Beverage Trainee

Tijdens je stage op de F&B-afdeling van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport draai je mee in een dynamische en gastgerichte omgeving. Hier krijg je de kans om te ontdekken wat werken in de hospitality cht betekent. Je zult voornamelijk actief zijn in onze twee restaurants, bar en maar liefst 19 vergaderzalen, waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Geen dag is hetzelfde. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Ochtend: De dag begint met het ontbijt in ons restaurant. Samen met het team zorg je ervoor dat onze gasten hun dag goed starten. Je verwelkomt gasten, houdt het buffet netjes en helpt met speciale verzoeken. Middag: Lunchtijd! Hier ondersteun je de bediening in het restaurant. Je helpt met het opnemen van bestellingen, serveren van gerechten en zorgen dat gasten een topservice ervaren. Als er evenementen in huis zijn, ondersteun je hier ook bij: het klaarzetten van zalen, verzorgen van koffie- en lunchpauzes. Avond: Ondersteun je in het -la-carte-restaurant

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een relevante opleiding op MBO-niveau (bijvoorbeeld hotelmanagement, toerisme of horeca). Je hebt een passie voor gastvrijheid, eten en drinken. Je bent communicatief sterk en weet gasten een warm welkom te bieden. Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Je hebt oog voor detail en een servicegerichte houding; jij doet altijd dat stapje extra voor de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Bij het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport zorgen we niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze medewerkers! Als stagiair(e) krijg je volop kansen om te leren en te groeien in een omgeving waar werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Dit kun je van ons verwachten: Een aantrekkelijke stagevergoeding: €500,- per maand op basis van een 38-urige werkweek; Shuttlebus: Maak gebruik van onze shuttlebus van en naar het hotel, ideaal als je in de omgeving woont; Toegang tot sociale activiteiten: Denk aan personeelsfeesten, zomerbarbecues, social drinks en speciale verjaardagslunches om jouw bijzondere dag te vieren; Blijf fit en gezond: Gebruik onze volledig uitgeruste gym om lekker te sporten, gewoon in het hotel; Toekomstmogelijkheden: Na het afronden van je stage heb je de kans om bij ons hotel of binnen de Radisson Hotel Group aan de slag te gaan. De wereld ligt aan je voeten; Een warm en internationaal team: Werk samen met collega’s van over de hele wereld.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder