Zelfstandig werkend kok

Hemelse Wijn Fantastische werkplek met een frans sausje? Gasterie Lieve Hemel.

Gasterie Lieve Hemel is; kleinschalig, frans, van lunch, amuses, borrelhapjes tot 3/4/5-gangen diner. Jij bent; enthousiast, leergierig en nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten een open en eerlijke mind. Ons motto is: alles kan geleerd worden en fouten mogen gemaakt worden.

Wat biedt het bedrijf?

We zullen je stap voor stap begeleiden in je leerproces. Een evt. vaste aanstelling of andere wensen zijn ten alle tijden bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder