Slagerij Van 't Oever De Verskade
- Naam Slagerij Van 't Oever De Verskade
- Leerbedrijf ID 100632896
- KvK naam Slagerij Van 't Oever B.V.
- KvK nummer 36051632
- KvK vestigingsnummer 000036072397
- Bedrijfsindeling Winkels in vlees en vleeswaren
- Telefoon +31752020148
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten -
Slagerij Van 't Oever De Verskade
- Naam Slagerij Van 't Oever De Verskade
- Leerbedrijf ID 100632896
- KvK naam Slagerij Van 't Oever B.V.
- KvK nummer 36051632
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 19-9-2019
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 19-9-2019
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit (B1-K1)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop (B1-K1-W1)
- Maakt presentatieplan van versproducten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W3)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W4)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt (B1-K2)
- Bepaalt personeelsbeleid en voert uit (B1-K2-W1)
- Werft en begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
- Stuurt medewerkers en het team aan (B1-K2-W3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K2-W4)
- Onderhoudt contacten met externen (B1-K2-W5)
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit (B1-K3)
- Bewaakt de financiële situatie van de onderneming (B1-K3-W1)
- Bepaalt marketingbeleid en voert uit (B1-K3-W2)
- Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende vers (22249)
- Leidinggevende vers (Ondernemer vers) (95610)
- Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel) (94750)
- Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij) (92940)
- Ondernemer vers (25420)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23165)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23287)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 19-9-2019
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Slagerij Van 't Oever De Verskade
- Naam Slagerij Van 't Oever De Verskade
- Leerbedrijf ID 100632896
- KvK naam Slagerij Van 't Oever B.V.
- KvK nummer 36051632
Contactpersonen (1)
-
Dave van t Oever Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Ondernemer versRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenOndernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Medewerker vers
Vakbekwaam medewerker vers, Medewerker vers