Art Pastry by Ivanov
- Naam Art Pastry by Ivanov
- Leerbedrijf ID 100678620
- KvK naam Art Pastry by Ivanov
- KvK nummer 76196526
- KvK vestigingsnummer 000044020600
- Bedrijfsindeling Winkels in chocolade en suikerwerk
- Telefoon +31638645834
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een jong opgestart bedrijf gespecialiseerd in het maken van internationale pastry. die gebruikt wordt in het hoger segment van de horeca en bij de consument thuis. Specialiteit zijn eclairs en desserts.
- Informatie Leren & Werken Yurii Ivanov heeft al enkele jaren leerlingen opgeleid tijdens zijn werkzaamheden in een Guide Michelin sterrenrestaurant en in 2020 werd hij door Gault & Millau uitgeroepen tot beste pastry chef van Nederland. het laatste jaar zijn we gestart met de eerste leerling in ons eigen bedrijf
- Informatie Student De student moet de basisvaardigheden zeker onder de knie hebben, open in gesprek, en een vriendelijke positieve instelling hebben. Met de wil om voorruit te komen in zijn of haar vak. wij werken samen met de opleiding van Suma en Rooi Pannen.
-
Organisatie kenmerken
- Internationalisation at home
Art Pastry by Ivanov
- Naam Art Pastry by Ivanov
- Leerbedrijf ID 100678620
- KvK naam Art Pastry by Ivanov
- KvK nummer 76196526
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 15-4-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 22-5-2021
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
niveau 3 / 17-8-2023
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 4 / 7-2-2012
Ontwerpt producten of systemen (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt ontwerpgegevens (B1-K1-W1)
- Werkt ontwerpen uit (B1-K1-W2)
- Kiest (duurzame) materialen en onderdelen (B1-K1-W3)
- Maakt een kostenberekening (B1-K1-W4)
Begeleidt werk (B1-K2)
- Begeleidt het werkproces (B1-K2-W1)
- Bewaakt begroting (B1-K2-W2)
- Voert kwaliteitscontroles uit (B1-K2-W3)
Verricht commerciële werkzaamheden (P2-K1)
- Doet voorstellen voor commercieel beleid (P2-K1-W1)
- Onderhoudt contact met klanten (P2-K1-W2)
- Beheert de voorraad (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercieel technicus engineering (25296)
- Commercieel technicus engineering (25899)
- Engineering (23362)
- Engineering (23371)
- Middenkader engineering (22050)
- Middenkader engineering (94420)
- Middenkader Engineering (23119)
- Middenkader engineering (Commercieel technicus) (94422)
- Technicus middenkader WEI (Commerciele Techniek) (91141)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 3 / 17-8-2023
Inspecteert apparatuur, installaties en systemen (B1-K1)
- Bereidt inspectie van apparatuur, installaties en systemen voor (B1-K1-W1)
- Neemt voorzorgsmaatregelen voor de inspectiewerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Voert zintuiglijke inspectie uit aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K1-W3)
- Voert metingen en testen uit aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K1-W4)
- Stelt een eerste diagnose en rapporteert resultaten (B1-K1-W5)
- Rondt inspectiewerkzaamheden aan apparatuur, installaties en systemen af (B1-K1-W6)
Optimaliseert apparatuur, installaties en systemen en verhelpt storingen (B1-K2)
- Bereidt werkzaamheden voor, voor het verhelpen van storingen aan en optimaliseren van apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W1)
- Neemt voorzorgsmaatregelen voor het verhelpen van storingen aan en optimaliseren van apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W2)
- Demonteert, bewerkt, herstelt en monteert componenten van apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W3)
- Controleert en test uitgevoerde werkzaamheden aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W4)
- Levert apparatuur, installaties en systemen op (B1-K2-W5)
- Rondt de onderhouds- en modificatiewerkzaamheden af (B1-K2-W6)
Lokaliseert (enkelvoudige) storingen in het werktuigbouwkundig deel van apparatuur, installaties en systemen (P3-K1)
- Bereidt het lokaliseren van storingen aan het werktuigbouwkundig deel van apparatuur, installaties en systemen voor (P3-K1-W1)
- Lokaliseert en analyseert (enkelvoudige) storingen in het werktuigbouwkundig deel van apparatuur, installaties en systemen (P3-K1-W2)
- Stelt het werktuigbouwkundig deel van apparatuur, installaties en systemen af en regelt deze in (P3-K1-W3)
- Begeleidt minder ervaren collega's (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Monteur service en onderhoud (91110)
- Service apparatuur en installaties (22049)
- Service apparatuur en installaties (94320)
- Service apparatuur en installaties (94330)
- Service apparatuur en installaties (95470)
- Service apparatuur en installaties (Servicemonteur werktuigbouw) (94324)
- Service- en onderhoudstechniek (23122)
- Service- en onderhoudstechniek (23329)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 2 / 17-8-2023
Inspecteert apparatuur, installaties en systemen (B1-K1)
- Bereidt inspectie van apparatuur, installaties en systemen voor (B1-K1-W1)
- Neemt voorzorgsmaatregelen voor de inspectiewerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Voert zintuiglijke inspectie uit aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K1-W3)
- Voert metingen en testen uit aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K1-W4)
- Stelt een eerste diagnose en rapporteert resultaten (B1-K1-W5)
- Rondt inspectiewerkzaamheden aan apparatuur, installaties en systemen af (B1-K1-W6)
Optimaliseert apparatuur, installaties en systemen en verhelpt storingen (B1-K2)
- Bereidt werkzaamh. voor verhelpen storingen aan en optimaliseren app., install. en syst. (B1-K2-W1)
- Neemt voorzorgsmaatr. voor verhelpen storingen aan en optimaliseren app., install. en syst. (B1-K2-W2)
- Demonteert, bewerkt, herstelt en monteert componenten apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W3)
- Controleert en test uitgevoerde werkzaamheden aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W4)
- Levert apparatuur, installaties en systemen op (B1-K2-W5)
- Rondt de onderhouds- en modificatiewerkzaamheden af (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Gasturbines (22043)
- Gasturbines (Monteur) (92280)
- Installeren (94270)
- Service apparatuur en installaties (22049)
- Service apparatuur en installaties (94320)
- Service apparatuur en installaties (94330)
- Service apparatuur en installaties (95470)
- Service apparatuur en installaties (Onderhoudsmonteur industrie) (95471)
- Service apparatuur en installaties (Onderhoudsmonteur installatietechniek) (95472)
- Service- en onderhoudstechniek (23122)
- Service- en onderhoudstechniek (23329)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 4 / 7-2-2012
Ontwerpt producten of systemen (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt ontwerpgegevens (B1-K1-W1)
- Werkt ontwerpen uit (B1-K1-W2)
- Kiest (duurzame) materialen en onderdelen (B1-K1-W3)
- Maakt een kostenberekening (B1-K1-W4)
Begeleidt werk (B1-K2)
- Begeleidt het werkproces (B1-K2-W1)
- Bewaakt begroting (B1-K2-W2)
- Voert kwaliteitscontroles uit (B1-K2-W3)
Bereidt werk voor (P1-K1)
- Verzamelt en verwerkt productiegegevens (P1-K1-W1)
- Maakt een tekening(pakket) (P1-K1-W2)
- Plant mensen en middelen in (P1-K1-W3)
Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2)
- Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2-W1)
- Doet verbetervoorstellen voor een product, installatie en/of systeem (P1-K2-W2)
- Evalueert een opgeleverd product, installatie en/of systeem (P1-K2-W3)
- Stelt procedures op t.b.v. gebruik en onderhoud van een product, installatie of systeem (P1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Engineering (23362)
- Engineering (23371)
- Middenkader engineering (22050)
- Middenkader engineering (94420)
- Middenkader Engineering (23119)
- Middenkader engineering (Technicus) (94421)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (25837)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (26006)
- Smart industry (23335)
- Technicus engineering (25297)
- Technicus engineering (25898)
- Technicus middenkader WEI (91140)
- Technicus middenkader WEI (Werktuigbouwkundige constructies en machines) (91148)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Art Pastry by Ivanov
- Naam Art Pastry by Ivanov
- Leerbedrijf ID 100678620
- KvK naam Art Pastry by Ivanov
- KvK nummer 76196526
Contactpersonen (1)
-
Yurii Ivanov Contactpersoon BPV, Praktijkopleider PatissierRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenPatissier, Kok, Zelfstandig werkend bakker
Kok, Zelfstandig werkend bakker