Allround Assistant Business Services

Taaltent & Organisatie Werken bij Taaltent is een bijzondere ervaring!

Wij zijn een taalschool voor voornamelijk NT2. De stagiaire zal de directeur ondersteunen en assisteren maar ook te maken hebben met de cursisten. De dag begint met het in orde maken van de kantine zodat de cursisten voorzien kunnen worden van koffie en thee bij binnenkomst. Verder zijn de overige werkzaamheden in het algemeen: presentielijsten bijhouden, notuleren bij vergaderingen, rapporteren, (financiƫle) administratie, archieven bijhouden en ordenen, aanwezigheid van cursisten checken en registreren. Naast deze taken kan de stagiaire extra taken toegewezen krijgen ter ondersteuning of assistentie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deelnemen aan de organisatie van evenementen of activiteiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De stagiaire dient een open karakter te hebben. Zij/hij moet communicatief vaardig en hulpvaardig zijn. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd maar betekent niet dat de stagiaire beslissingen kan nemen doorvoeren (op organisatorisch niveau) zonder overleg. Verder wordt creativiteit erg op prijs gesteld. De student moet ook in staat zijn om zelfstandig te werken en zelf in te zien welke werkzaamheden er voor die dag of op dat moment nodig zijn. Omdat een school erg veranderlijk is, moet de student weten prioriteiten te stellen en flexibel kunnen omschakelen. Verder moet de student goed weten wie de (eind)verantwoordelijke is in de organisatie voor bepaalde zaken en ook daarnaar handelen.

Wat biedt het bedrijf?

Taaltent is een supergezellige school met een geweldig team en leuke cursisten. Doorgroeimogelijkheden of een aanstelling is bespreekbaar als beide partijen tevreden met elkaar zijn.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder