Stichting Den Durpsherd
- Naam Stichting Den Durpsherd
- Leerbedrijf ID 100640414
- KvK naam Stichting Den Durpsherd
- KvK nummer 41080209
- KvK vestigingsnummer 000022418393
- Bedrijfsindeling Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn
- Telefoon +31611476340
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Den Durpsherd is het bruisende, sociale en culturele hart van Berlicum met vele mogelijkheden en faciliteiten. In Den Durpsherd kunnen diverse ruimtes multifunctioneel worden gebruikt. Er is beschikking over (draadloos) internet. De theaterzaal (Beneluxtheater) is niet alleen geschikt voor professionele- en amateurvoorstellingen, maar is ook zeer geschikt voor het houden van congressen, lezingen, presentaties en vergaderingen. Er zijn diverse zalen en ruimtes waar bijeenkomsten, repetities,vergaderingen, workshops en exposities gehouden kunnen worden. Aan de sfeervolle bar in de foyer kan men in een prettige ambiance genieten van een kopje koffie, een hapje en een drankje. Ook kunnen wij een eenvoudige of aangeklede lunch, buffet of een complete Brabantse koffietafel verzorgen. Commerciële organisaties en bedrijven kunnen bij ons tegen gunstige tarieven een ruimte huren.
- Informatie Leren & Werken Aangezien wij een multifunctionele accommodatie zijn (MFA) hebben wij vele verschillende disciplines en werkzaamheden waardoor het dus erg veelzijdig is en er bijna altijd iets aansluit bij een opleiding in onze branche.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Stichting Den Durpsherd
- Naam Stichting Den Durpsherd
- Leerbedrijf ID 100640414
- KvK naam Stichting Den Durpsherd
- KvK nummer 41080209
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 25-11-2019
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende werkzaamheden uit (P2-K1)
- Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar (P2-K1-W1)
- Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving (P2-K1-W2)
- Staat derden te woord en verwijst hen door (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent dienstverlening en zorg (25251)
- Assistent dienstverlening en zorg (95769)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Zorghulp (22188)
- Zorghulp (91420)
niveau 1 / 25-11-2019
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
niveau 4 / 17-1-2025
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23422)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
- Leidinggevende van een team/afdeling/project (27047)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 25-11-2019
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 4 / 23-9-2022
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Sector: Zorg en welzijn
niveau 2 / 25-11-2019
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Stichting Den Durpsherd
- Naam Stichting Den Durpsherd
- Leerbedrijf ID 100640414
- KvK naam Stichting Den Durpsherd
- KvK nummer 41080209
Contactpersonen (1)
-
Mark Verhoeven Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Facilitair leidinggevendeRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenFacilitair leidinggevende, Medewerker facilitaire dienstverlening, Assistent dienstverlening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca
Medewerker facilitaire dienstverlening, Assistent dienstverlening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca