Te Koop in Tilburg,-
- Naam Te Koop in Tilburg,-
- Leerbedrijf ID 100167827
- KvK naam Restaurant Te Koop in Tilburg,-
- KvK nummer 86163515
- KvK vestigingsnummer 000052155897
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31135771137
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een restaurant waar wij werken met dag verse producten en no waste staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hebben wij een heel gezellig en hecht team!
- Informatie Leren & Werken Ben je leergierig en gemotiveerd om met verse producten en echte vakmensen te werken? Dan is Te Koop in Tilburg,- de plek voor jou !!
- Informatie Student voor meer informatie ga naar www.tekoopintilburg.nl
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Te Koop in Tilburg,-
- Naam Te Koop in Tilburg,-
- Leerbedrijf ID 100167827
- KvK naam Restaurant Te Koop in Tilburg,-
- KvK nummer 86163515
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Te Koop in Tilburg,-
- Naam Te Koop in Tilburg,-
- Leerbedrijf ID 100167827
- KvK naam Restaurant Te Koop in Tilburg,-
- KvK nummer 86163515
Contactpersonen (2)
-
Jamie de Kok Praktijkopleider, Contactpersoon BPVRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
-
Robin Verheijen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Gespecialiseerd kok, Kok, Zelfstandig werkend kok
Gespecialiseerd kok, Kok, Zelfstandig werkend kok