Assistent logistiek

Stravers Promotions B.V. Logistiek stagiair voor het magazijn van Stravers Relatiegeschenken gezocht!

Ben jij een student logistiek teamleider, assistent-logistiek of logistiek medewerker? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student, die nauwkeurig en vol energie aan de slag gaat in ons magazijn. In deze afwisselende stage-functie werk je nauw samen met onze magazijnchef en heb je een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Je bent – samen met de magazijnchef – de spil tussen onze verkoopafdeling en productieafdeling. Je maakt kennis met alle logistieke werkzaamheden binnen ons bedrijf en helpt waar nodig. Tijdens je stageperiode krijg je hulp van ervaren medewerkers. Kom je ergens niet uit? We begeleiden je graag! Taken en verantwoordelijkheden: goederen uit stellingen halen / zendingen van transporteurs aannemen / logistieke administratie verzorgen / goederen verzendklaar maken / binnenkomst goederen controleren / ondersteunen bij het lossen van containers / pakketten sealen en goederen checken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen: iemand die nauwkeurig, stressbestendig en een echte teamspeler is én goed met mensen kan omgaan / MBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een BBL-student logistiek. Je leert vooral door ervaring op te doen in de praktijk en gaat één of twee dagen per week naar school / een student met vakkennis – ervaring met de vaardigheden is mooi meegenomen / een leergierige, enthousiaste, gestructureerde en gemotiveerde werkhouding / een student die bij de werkzaamheden standaardinstructies en procedures kan toepassen.

Wat biedt het bedrijf?

Stravers Relatiegeschenken is in 1983 begonnen als een eenmanszaak aan huis in combinatie met een kleine showroom. In de loop der jaren groeide het familiebedrijf flink en werd er een nieuw bedrijfspand gebouwd op het industrieterrein ‘De Rieze’ in Ulft. Wij zijn dus al bijna 40 jaar dé specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en beschikken over een eigen drukkerij. Inmiddels hebben wij zo’n veertig mensen in dienst. Vanuit verschillende magazijnen en opslaghallen verzorgen wij onze distributie.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

lees verder