Leidinggevende bediening

Anne&Max Utrecht Wil jij je ontwikkelen in de huiskamer van de stad? Onderdeel zijn van een super leuk team? Kom op!

Bij ons leer je bedienen met een hoge mate van gastvrijheid. Als Anne of Max ben je 1 van het team en leert zelfstandig binnen het team te werken. Wanneer je een mooie groeicurve laat zien ga je ook ingewerkt worden als sandwichchef en als kers op de taart leer je in het tweede gedeelte van je stage wat het is om barista te zijn. Belangrijk voor ons is dat je gemotiveerd bent om te willen weten waar onze producten vandaan komen en datgene uitdraagt waar we als Anne&Max om bekend staan.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken teamspelers die hard willen werken en bereid zijn zich flexibel op te stellen. Ervaring kan goed van pas komen, maar liefde voor de horeca en de wil om mensen met veel plezier te bedienen is essentieel. Wij zijn op zoek naar iemand die graag de handen flink uit de mouwen wil steken, flexibel inzetbaar is, verantwoordelijkheid neemt en goed kan communiceren. Een betrokken en actief meedenkend persoon met gevoel voor sfeer, kwaliteit, hygiëne en/of vooral gastvriendelijkheid.

Wat biedt het bedrijf?

Naast het bedienen van de gasten bestaan de taken uit het bereiden van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën of uit het bereiden van sandwiches. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Barista en Sandwichchef.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder