Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Le Jardin

Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en ‘zo nu en dan’ een mooi stukje vlees, vis of gevogelte. Le Jardin behoort tot de top vijf van Utrechtse restaurants en is hét groenterestaurant van de stad. Niet voor niets zijn wij gekomen met de term; 'Groentenomie' de kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt. Als 'Assistent Horeca Voeding' of 'Manager Ondernemer' ondersteun je in de dagelijkse werkzaamheden. Je overlegt met gasten over menukeuzes, prepareert dranken en serveert gerechten uit aan tafel. Managementtaken in overleg. Lijkt dit hét bedrijf voor jou om deel van uit te maken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@lejardinutrecht.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt aandacht voor sfeer (maken) en smaken presenteren en zorgt ervoor dat de verwachtingen van onze gasten telkens weer overtroffen kunnen worden. Jij neemt graag initiatief, bent een aanpakker en praat makkelijk met gasten en collega’s. Maar bovenal straal je plezier uit voor dit prachtige vak en alle fantastische groenten.

Wat biedt het bedrijf?

Le Jardin heeft haarzelf inmiddels bewezen als geduchte speler in het horecalandschap, waar ontwikkeling en kennis voorop staan met aandacht voor product en mens, maar werken vooral met veel plezier voor datgene wat wij doen en waar wij eigen initiatief, ontwikkeling en een goede werk-privébalans belangrijk vinden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Video Link

lees verder