Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4
- Naam Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4
- Leerbedrijf ID 100118044
- KvK naam Motel Haarlemmermeer B.V.
- KvK nummer 34066564
- KvK vestigingsnummer 000008366810
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31252675335
- Bedrijfsgrootte 101 tot en met 250 medewerkers
- Totale capaciteit 11
- Stage/bbl overeenkomsten 16
Organisatieprofiel
- Omschrijving Op één grote locatie vinden onze hotelgasten een hypermodern en sfeervol hotel met 715 kamers, een brasserie, een a la carte en buffetrestaurant, en indoor zwembad met wellness, een luxe gym, een fitnesstuin en een natuurpark. In het buffetrestaurant kunnen 800 gasten genieten van een live cookingbuffet of à la carte lunch en diner. De nieuwe torenvleugel met zijn 14 etages telt 270 comfortabele en ruime hotelkamers. Deze zijn van alle gemakken voorzien. In de nieuwe situatie zijn zij dankzij een duidelijke routing makkelijk toegankelijk. Hotel Schiphol A4 heeft als doelstelling een van de belangrijkste congreslocaties van de regio Amsterdam te worden met bijna 5500 m2 zaaloppervlakte, verdeeld over 22 ruimtes met elk zijn eigen sfeer. Hier zullen grote (internationale) congressen, beurzen, trainingsbijeenkomsten, feesten en partijen en andere kleine en grote events gaan plaatsvinden. Onze locatie kent een zaal van bijna 1000 m2. Blikvangers zijn het zes meter hoge plafond met aangrenzende foyer met bar en de 36 meter lange glazen voorgevel die een spectaculair uitzicht op de omgeving biedt. Overal een Valk op de vloer Voor elk kind een eigen zaak. Zo had Martinus van der Valk het in het begin bedacht. Deze gedachte heeft er anno 2020 toe geleid dat er meer dan honderd Valk hotels zijn met elk nog altijd een familielid aan het roer. Uniek in de wereld. Dit vinden wij belangrijk Ons doel is om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Daarvoor moet alles kloppen: service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Toekomst voor de volgende generaties Wij proberen zo duurzaam mogelijk te zijn als organisatie. Gaat het nou over onze hotels, het eten in het restaurant of de groene stroom die er voor zorgt dat de lampen aan kunnen. Blik op de toekomst Valk kent veel tradities. Maar we zijn tegelijkertijd gefocust op de toekomst en de volgende generaties. Niet alleen offline ín de hotels, maar ook online proberen we een stapje voor te blijven. Hospitality zit in ons DNA Al sinds onze grondleggers staat gastvrijheid voorop en dat is nog steeds voor én achter de schermen terug te vinden. Het is dan ook tweede natuur bij al onze werknemers. Zowel voor onze gasten als voor elkaar!
- Informatie Leren & Werken De stek voor dé upcoming star In een dynamische omgeving leer jij alle ins en out van ons vak. Als volwaardig lid van het team werk je samen met toffe collega's aan je diploma en til je de gastervaring naar de next level. Of je nou een leerling in de keuken, bediening of receptie bent, je hoort gewoon bij de familie! Want zonder jonge talenten zoals jij komen we niet verder. Wij leren net zoveel van jou als jij van ons. Het mooie van een familie is dat je jezelf mag zijn én dat je fouten vergeven worden. Want die maken we zelf ook nog wel eens ;) Ons motto: Bij Van der Valk kun je echt iets leren! En dat is niet voor niets. Sinds 2002 is Hotel Schiphol A4 een erkend leerbedrijf en inmiddels is ons bedrijf voor een groot aantal opleidingen een erkend leerbedrijf. Enkele erkenningen op een rijtje: - Gastheer/-vrouw - Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw - Medewerker bediening - Leidinggevende bediening - Kok - Zelfstandig werkend kok - Leidinggevende keuken - Luchtvaardienstverlener - Zelfstandig medewerker travel & hospitality - Leidinggevende travel & hospitality - Bedrijfsleider dierverzorging - Medewerker dierverzorging
- Informatie Student In de afgelopen jaren heeft Hotel Schiphol A4 met veel succes en plezier met verscheidene opleidingen samengewerkt. O.a. leerlingen van het MBO College Airport in Hoofddorp, Albeda Collega, MBO Rijnland, ROC Mondriaan, Nova College en Zadkine College hebben succesvol hun opleiding/stage volbracht. Ook zijn er goede contacten met de Haagse Hotelschool. Naast het volgen van een opleiding via een ROC is het ook mogelijk om binnen Van der Valk een opleiding te volgen via https://vandervalkopleidingen.nl. Als een van de marktleiders in de Nederlandse Horeca branche investeert Van der Valk in opleiding en training van medewerkers. Momenteel kent Valk der Valk opleidingen maar liefst 20 erkende opleidingen. Kortom, uiteenlopende mogelijkheden om binnen het mooie Van der Valkbedrijf je toekomst te beginnen!!
-
Organisatie kenmerken
- Internationalisation at home
Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4
- Naam Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4
- Leerbedrijf ID 100118044
- KvK naam Motel Haarlemmermeer B.V.
- KvK nummer 34066564
Erkenningen
Sector: Afbouw, hout en onderhoud
Opnemen en vaststellen van werkzaamheden (B1-K1)
- Voorbereiden van opnamewerkzaamheden (B1-K1-W1)
- Opnemen situatie ter plaatse (B1-K1-W2)
Verrichten van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouwonderdelen en omgeving (B1-K2)
- Voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving (B1-K2-W1)
- Afronden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving (B1-K2-W10)
- Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken (B1-K2-W2)
- Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk (B1-K2-W3)
- Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie (B1-K2-W4)
- Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein (B1-K2-W5)
- Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen (B1-K2-W6)
- Verhelpen van bouwkundige gebreken (B1-K2-W7)
- Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties (B1-K2-W8)
- Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein (B1-K2-W9)
Organiseren van projectwerkzaamheden (P2-K1)
- Inplannen van uit te voeren werk (P2-K1-W1)
- Organiseren materialen en middelen (P2-K1-W2)
- Bewaken van voortgang en kwaliteit werkzaamheden (P2-K1-W3)
- Afronden van werkzaamheden (P2-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Afbouw, hout en onderhoud (79010)
- Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf (25023)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (22031)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (23010)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (23315)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (95270)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (Allround ondernemer klussenbedrijf) (95272)
- Onderhoud- en Verbouwbedrijf (Allround Ondernemer Klussenbedrijf) (92190)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (Bouwkundig onderhoudsmedewerker) (95271)
Opnemen en vaststellen van werkzaamheden (B1-K1)
- Voorbereiden van opnamewerkzaamheden (B1-K1-W1)
- Opnemen situatie ter plaatse (B1-K1-W2)
Verrichten van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouwonderdelen en omgeving (B1-K2)
- Voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving (B1-K2-W1)
- Afronden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving (B1-K2-W10)
- Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken (B1-K2-W2)
- Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk (B1-K2-W3)
- Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie (B1-K2-W4)
- Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein (B1-K2-W5)
- Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen (B1-K2-W6)
- Verhelpen van bouwkundige gebreken (B1-K2-W7)
- Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties (B1-K2-W8)
- Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein (B1-K2-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Afbouw, hout en onderhoud (79010)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (22031)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (23010)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (23315)
- Onderhoud- en verbouwbedrijf (95270)
- Onderhoud- en Verbouwbedrijf (Servicemedewerker Gebouwen) (92180)
- Servicemedewerker gebouwen (25024)
Sector: Economie en administratie
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij (B1-K1)
- Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen (B1-K1-W3)
- Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij (B1-K1-W4)
- Werkt evenementplannen uit en presenteert deze (B1-K1-W5)
- Niet uitvoerbaar: Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever (B1-K1-W6)
Organiseert evenement en evenementpromotie (B1-K2)
- Werkt een draaiboek en callsheet uit (B1-K2-W1)
- Regelt de promotie van het evenement (B1-K2-W2)
- Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen (B1-K2-W3)
- Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers (B1-K2-W4)
- Regelt de infrastructuur rondom het evenement (B1-K2-W5)
- Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen (B1-K2-W6)
- Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement (B1-K2-W7)
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement (B1-K3)
- Bewaakt de voortgang tijdens het evenement (B1-K3-W1)
- Niet uitvoerbaar: Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten (B1-K3-W2)
- Niet uitvoerbaar: Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers (B1-K3-W3)
- Niet uitvoerbaar: Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af (B1-K3-W4)
Rondt het evenement af (B1-K4)
- Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af (B1-K4-W1)
- Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Evenementenorganisatie (23302)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker evenementenorganisatie (25147)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie) (90534)
- Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media) (90533)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud (P4-K1)
- Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar (P4-K1-W1)
- Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR (P4-K1-W2)
- Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af (P4-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent afbouw (22027)
- Assistent afbouw (95560)
- Assistent bouw en infra (22000)
- Assistent bouw en infra (Assistent bouw en infra) (92090)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (25250)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (95771)
- Assistent houtbranche (22018)
- Assistent houtbranche (94560)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (91440)
- Assistent schilderen / industriële lakverwerking (22034)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91441)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91445)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent metaalconserveerder) (91442)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent poedercoater) (91443)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent schilder) (91444)
- Assistent schoonmaak (22040)
- Assistent schoonmaak (95550)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk (P9-K1)
- Zorgt voor een veilige werkplek (P9-K1-W1)
- Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten (P9-K1-W2)
- Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden (P9-K1-W3)
- Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af (P9-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
- Assistent installatie- en constructietechniek (95775)
- Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (Assistent metaalbewerking) (95482)
- Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (Assistent montage) (95483)
- Assistent metaal-, elektro-en installatietechniek (Assistent installatie) (95481)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitaire dienstverlening (23247)
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden (P3-K1)
- Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten (P3-K1-W1)
- Bereidt de uitvoering van activiteiten voor (P3-K1-W2)
- Begeleidt activiteiten (P3-K1-W3)
- Rondt de activiteit af (P3-K1-W4)
- Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie (P3-K1-W5)
- Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie (P3-K1-W6)
Geeft leiding (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P3-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P3-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P3-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P3-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P4-K1)
- Promoot producten en diensten (P4-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P4-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P4-K1-W3)
Geeft leiding (P4-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P4-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P4-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P4-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden (P1-K1)
- Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten (P1-K1-W1)
- Bereidt de uitvoering van activiteiten voor (P1-K1-W2)
- Begeleidt activiteiten (P1-K1-W3)
- Rondt de activiteit af (P1-K1-W4)
- Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie (P1-K1-W5)
- Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie (P1-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure host) (93240)
- Aqua & leisure host (90630)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P2-K1)
- Promoot producten en diensten (P2-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P2-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure host (90630)
- Commercieel medewerker reizen (90650)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating) (90651)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen) (90652)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen) (90653)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker) (90621)
- Frontofficemedewerker (Receptionist) (90622)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Reizen (Verkoper reizen) (94090)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Verleent service aan (internationale) passagiers/gasten (B1-K1)
- Informeert en assisteert passagiers/gasten (B1-K1-W1)
- Zorgt voor veiligheid en naleving van regels (B1-K1-W2)
- Werkt samen in een (internationaal) team (B1-K1-W3)
Begeleidt (internationale) passagiers op de luchthaven (B1-K2)
- Niet uitvoerbaar: Handelt passagiers en bagage af (B1-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Begeleidt instappen en uitstappen van passagiers vanaf de grond (B1-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Handelt bijzondere bagage af (B1-K2-W3)
Begeleidt (internationale) passagiers in het vliegtuig (B1-K3)
- Niet uitvoerbaar: Bereidt de vlucht voor (B1-K3-W1)
- Niet uitvoerbaar: Begeleidt instappen en uitstappen van passagiers vanuit het vliegtuig (B1-K3-W2)
- Niet uitvoerbaar: Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht (B1-K3-W3)
- Niet uitvoerbaar: Rondt cabinewerkzaamheden af (B1-K3-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening in de luchtvaart (23139)
- Dienstverlening in de luchtvaart (23260)
- Luchtvaartdienstverlener (22129)
- Luchtvaartdienstverlener (25363)
- Luchtvaartdienstverlener (91850)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P3-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P3-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Levert diensten/verkoopt producten (P3-K1-W2)
- Behandelt klachten (P3-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P3-K1-W4)
- Organiseert publieksgerichte activiteiten (P3-K1-W5)
Leiden bedrijf/afdeling/project (P3-K2)
- Maakt en bewaakt de planning en verdeelt het werk (P3-K2-W1)
- Begeleidt (nieuwe) medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P3-K2-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (P3-K2-W3)
Beheerstaken uitvoeren (P3-K3)
- Stelt project-/afdelingsplan op (P3-K3-W1)
- Doet voorstellen voor inkoop producten/diensten (P3-K3-W2)
- Doet voorstellen voor marketingactiviteiten (P3-K3-W3)
- Niet uitvoerbaar: Registreert financiële gegevens en handelt nota's af (P3-K3-W4)
- Optimaliseert bedrijfsvoering (P3-K3-W5)
- Evalueert en/of ontwikkelt kwaliteitsbeleid (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Bedrijfsleider dierverzorging (25446)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25539)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25576)
- Dierenhouderij (Manager dierverzorging) (97053)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Gezelschapsdierenbranche (Ondernemer gezelschapsdieren) (97400)
- Ondernemer gezelschapsdieren (97790)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Ondernemer/manager recreatiedieren) (97730)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Huisvesten en verzorgen van de paarden (B1-K1)
- Voert de paarden (B1-K1-W1)
- Voert de (dagelijkse) verzorging uit bij paarden (B1-K1-W2)
- Geeft paarden beweging (B1-K1-W3)
- Verzorgt de leef- en werkomgevingen (B1-K1-W4)
Trainen van paarden (B1-K2)
- Traint paarden aan de longe (B1-K2-W1)
- Traint paarden in een discipline binnen de paardensport (B1-K2-W2)
Geven van paardrijlessen/trainingen en begeleiding (B1-K3)
- Bereidt paardrijlessen/trainingen voor (B1-K3-W1)
- Voert paardrijlessen/trainingen uit en begeleidt paardensporter(s) en paard(en) (B1-K3-W2)
Activiteiten/evenementen rondom de paardenhouderij of -sport (helpen) organiseren (B1-K4)
- Organiseert activiteiten/evenementen of levert een bijdrage (B1-K4-W1)
- Voert de activiteit/het evenement uit (B1-K4-W2)
Werken aan deskundigheid (B1-K5)
- Houdt de ontwikkelingen van het vakgebied bij (B1-K5-W1)
- Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling (B1-K5-W2)
Voert commerciële activiteiten uit in paardensport of -houderij (P2-K1)
- Verzorgt de interactie met klanten (P2-K1-W1)
- Inventariseert de wensen van klanten en adviseert bij aankoop en verkoop van paarden (P2-K1-W2)
- Onderzoekt paarden voor aankoop en verkoop (P2-K1-W3)
Voert bedrijfsvoeringstaken uit in paardensport of -houderij (P2-K2)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P2-K2-W1)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K2-W2)
- Handelt de (financiële) administratie af (P2-K2-W3)
Optimaliseert de bedrijfsvoering (P2-K3)
- Onderzoekt personeelsbeleid en doet aanbevelingen (P2-K3-W1)
- Doet voorstellen voor inkoop producten/diensten (P2-K3-W2)
- Evalueert en/of ontwikkelt kwaliteitsbeleid (P2-K3-W3)
- Bewaakt de financiën (P2-K3-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Bedrijfsleider paardensport en -houderij (25468)
- Bedrijfsleider paardensport en -houderij (25709)
- Dierenhouderij (Manager dierverzorging) (97053)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger recreatiedieren) (97364)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Paardensport (Manager paardensportbedrijf) (97242)
- Paardensport en -houderij (23177)
- Paardensport en -houderij (23291)
- Paardensport en -houderij (23369)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Ondernemer/manager recreatiedieren) (97730)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Ondersteunen dienstverlening/verkoop (P1-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P1-K1-W1)
- Informeert klanten/gasten (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent dierverzorging) (97471)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Dierverzorging/dierhouderij) (97021)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Medewerker dierverzorging (25448)
- Medewerker dierverzorging (25580)
- Medewerker dierverzorging (97330)
- Paardensport (Begeleider paardensport II) (97220)
- Recreatiedieren (22235)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P2-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P2-K1-W1)
- Levert diensten/verkoopt producten (P2-K1-W2)
- Behandelt klachten (P2-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P2-K1-W4)
- Voert publieksgerichte activiteiten uit (P2-K1-W5)
Begeleiden en voortgang bewaken (P2-K2)
- Begeleidt nieuwe medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P2-K2-W1)
- Bewaakt de voortgang van het werk (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Dierverzorger (97360)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger recreatiedieren) (97364)
- Gespecialiseerd dierverzorger (97070)
- Gespecialiseerd dierverzorger (Dierentrimmer) (97071)
- Gespecialiseerde dierverzorging gezelschapsdieren (22233)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Gezelschapsdierenbranche (Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren) (97410)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Dierverzorger recreatiedieren) (97720)
- Trimmer (97460)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25450)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25541)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25579)
- Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren (97791)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4
- Naam Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4
- Leerbedrijf ID 100118044
- KvK naam Motel Haarlemmermeer B.V.
- KvK nummer 34066564
Contactpersonen (3)
-
Renee Kol Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Karin Ruigrok Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Leidinggevende travel & hospitalityRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenLeidinggevende travel & hospitality, Zelfstandig medewerker travel & hospitality, Luchtvaartdienstverlener, Facilitair leidinggevende, Medewerker facilitaire dienstverlening, Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Zelfstandig medewerker travel & hospitality, Luchtvaartdienstverlener, Facilitair leidinggevende, Medewerker facilitaire dienstverlening, Allround medewerker facilitaire dienstverlening -
Bob Wagner Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Junior accountmanagerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenJunior accountmanager, Medewerker evenementenorganisatie, Marketing & Communication Specialist
Medewerker evenementenorganisatie, Marketing & Communication Specialist