Leidinggevende keuken

Hotel Café Restaurant De Ploeg De nieuwe chefkok voor de toekomst

Je zult meewerken en meedenken met alle keukenwerkzaamheden. Van het bijhouden van de voorraad tot de doorgifte van het laatste dessert. Je gaat gerechten mee bedenken, calculeren, plannen, roosters maken en plannen van de werkzaamheden van de dag

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent creatief, je hebt geen afwachtende houding en je maakt er elke dag een feestje van, voor jezelf, de collega's en voor onze gasten,

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat werken in een multifunctioneel horecabedrijf met talloze mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Geen dag is hetzelfde, geen week is gelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder