Meewerkend horeca ondernemer

Grand Café Sowieso Sowieso een toffe stageplek bij Grand Café Sowieso. Dé huiskamer van Veldhoven!

De student assisteert de eigenaar van het Grand Café. Hij is belast met de operationele leiding van het bedrijf, bepaalt en bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid en hij werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden; van het opnemen van bestellingen en drankjes serveren tot het opmaken van de rekening en afscheid nemen van de gast. Hij is in het bedrijf verantwoordelijk voor een passende sfeer, afgestemd op de bedrijfsformule en het gastvrijheidsconcept. Als Grand Café bestaan we nog kort, waardoor we onszelf nog dagelijks blijven uitvinden en verbeteren. Kom jij hierbij helpen?

Naar wie zijn wij op zoek?

Een open houding, vlotte babbel en creativiteit is zeker meegenomen!

Wat biedt het bedrijf?

Sowieso is een echt familie bedrijf en biedt een plek binnen een hecht en gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder