Oerse Molenbakker liefde voor brood
je werkdag begint om 05:00 uur, uiteraard na een kop koffie en het doornemen van de dag. Je ontwikkelt een ondernemingsplan en volgt het huidige ondernemingsplan, je krijgt hier de kans om ELK facet van het ondernemen te doorlopen. Deze kans bestaat uit onder andere plannen, analyseren, commercie, financiën, begroten, productie. we beginnen met het plannen van de productie, vervolgens zetten we eerst alles klaar. je begint aan de productie, deeg maken, verwerken, opmaken, decoreren, rijzen, bakken, verpakken en verkopen. Je maakt zelf een personeelsplanning, besteld de benodigde grondstoffen, controleert en ontvangt grondstoffen. Je mag je eigen product ontwikkelen, en de kostprijs berekenen. Je denkt mee over de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Je bekijkt verbetering van kritische kwaliteitsstappen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het belangrijkste ingrediënt neem jij zelf mee, namelijk liefde voor brood. Je staat in de mooiste bakkerij van Brabant met een bijzonder gezellig team. Je kijkt ver voor uit en denkt in oplossingen. Je hebt een visie bepaald en weet hoe je die wil uitrollen, je kunt je plan onderbouwen en faseren. Je weet hoe je jouw visie kunt bereiken en legt dit vast in een plan.
Wat biedt het bedrijf?
Je hebt de kans om een vervolgstage te kunnen volgen. Het team is uiterst gezellig, we verwachten dan ook een goed humeur en jij bent een echte teamplayer. Er is voldoende ruimte om al jouw ideeën te kunnen verwezenlijken. Je loopt mee in elke stap van het proces en bedrijf, zo deel je ook mee aan personeelsbijeenkomsten en feesten etc.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in de bakkerij
- P1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- P1-K1-W2 Bereidt bakkerijproducten
- P1-K1-W3 Adviseert de klant
- P1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit
- P1-K1-W5 Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan