Kok

Restaurant Akkeroord

Het leren van de basistechnieken, vaktechnische vaardigheden en het uivoeren van de technieken. Is meewerkend in het bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling is leergierig Gaat gestructureerd te werk Kan goed samenwerken Is niet terughoudend om te vragen

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong, hecht en gemotiveerd team waar ruimte is voor een eigen inbreng. Na het BOL jaar is er de mogelijkheid om door te stromen naar BBL.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder