WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Naam WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Leerbedrijf ID 100066613
- KvK naam Stichting WIJ 3.0
- KvK nummer 60075775
- Bedrijfsindeling Lokaal welzijnswerk
- Telefoon +31302926515
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving WIJ 3.0 biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid een veilige en stimulerende omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk activering centraal staan. Onze aanpak is gericht op het versterken van de eigen regie en kracht. Dit doen wij met een breed scala aan diensten – zoals praktijkleren, coaching, re-integratietrajecten, trainingen in digitale vaardigheden en sociale- en arbeidsmatige activiteiten. Dagelijks zetten ongeveer 145 medewerkers en 200 vrijwilligers zich vanuit verschillende locaties in regio Utrecht om onze deelnemers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Van ondersteuning bij het vinden van ritme en structuur tot het verbeteren van vaardigheden en het realiseren van economische en sociale zelfredzaamheid: WIJ 3.0 staat klaar om mogelijkheden te bieden voor wie stappen wil zetten naar een actieve deelname aan de maatschappij!
- Informatie Leren & Werken WIJ3.0 is een erkend leerbedrijf en werkt nauw samen met SBB. • We bieden boeiende en uitdagende stageplekken, met ruimte voor eigen initiatief. Onze stagiaires geven we graag de gelegenheid om in de keuken te kijken van het vakgebied om te kunnen leren en te ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen. • Elke stagiair heeft een persoonlijk begeleider als mentor bij wie je altijd terecht kunt met vragen. • Wij3.0 heeft jaarlijks doorlopend een aantal stageplekken beschikbaar voor studenten vanaf het 2e leerjaar. Volg jij de volgende opleiding, dan kun je altijd vrijblijvend bij ons solliciteren naar een stageplek: - Begeleider maatschappelijke zorg Crebo 25780 - Persoonlijk begeleider maatschappelijk zorg - Crebo 25779 - Social Work - Crebo 25615 Wij werken o.a. samen met ROC Midden Nederland, MBO Utrecht - Amersfoort – Hilversum en Capabel Onderwijs.
- Informatie Student Verplichte onderdelen van een stageplek zijn: - de POK = Praktijk Overeenkomst - VOG = Verklaring Omtrent het Gedrag Kijk voor meer informatie voor stageplekken op: https://wij30.nl/over-wij-3-0/vacatures/werkend-leren/
-
Opleidingsgebieden
- Maatschappelijke zorg - Agogisch medewerker GGZ
- Maatschappelijke zorg - Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Naam WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Leerbedrijf ID 100066613
- KvK naam Stichting WIJ 3.0
- KvK nummer 60075775
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Bieden van ondersteunende, activerende begeleiding en zorg (B1-K1)
- Inventariseert ondersteuningsvragen van de cliënt (B1-K1-W1)
- Ondersteunt de cliënt bij de zelfzorg (B1-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Ondersteunt de cliënt bij wonen en huishouden (B1-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij participatie (B1-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Voert zorgtechnische handelingen uit (B1-K1-W5)
- Handelt in onvoorziene en/of crisissituaties (B1-K1-W6)
- Werkt samen en stemt de werkzaamheden af (B1-K1-W7)
- Evalueert de geboden ondersteuning en zorg (B1-K1-W8)
Werken aan kwaliteit en deskundigheid (B1-K2)
- Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling (B1-K2-W1)
- Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg (B1-K2-W2)
Bieden en coördineren van ondersteuning op maat (P2-K1)
- Ontwikkelt en voert regie over het ondersteuningsplan (P2-K1-W1)
- Organiseert en coördineert activiteiten voor een groep cliënten (P2-K1-W2)
- Begeleidt de cliënt bij het voeren van eigen regie (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij het behouden/opbouwen/versterken van het sociale netwerk (P2-K1-W4)
- Organiseert en coördineert organisatiegebonden taken (P2-K1-W5)
- Begeleidt (nieuwe) collega's, stagiaires en/of vrijwilligers (P2-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Agogisch medewerker GGZ (25474)
- Maatschappelijke Zorg (22195)
- Maatschappelijke Zorg (23181)
- Maatschappelijke Zorg (23312)
- Maatschappelijke Zorg (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) (92662)
- Maatschappelijke Zorg 4 (92660)
- Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (25477)
- Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (25478)
- Thuisbegeleider (25479)
WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Naam WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Leerbedrijf ID 100066613
- KvK naam Stichting WIJ 3.0
- KvK nummer 60075775
Contactpersonen (2)
-
Marijn van Opstal Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Medewerker fastservice, Medewerker facilitaire dienstverlening, Kok, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Medewerker fastservice, Medewerker facilitaire dienstverlening, Kok, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs -
Ankie Schoenmakers Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorgRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenPersoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, Sociaal werker, Begeleider maatschappelijke zorg
Sociaal werker, Begeleider maatschappelijke zorg