Medewerker ICT support

Hallo, Zeewolde

Wil jij stage lopen bij het leukste ICT bedrijf van Nederland? Samen met ons ga je ervoor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken. Maar daarnaast ga je ook een ontzettend toffe tijd tegemoet waar we ieder jaar een super tof festival organiseren voor onze hardwerkende collega’s. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Check de video! Jouw stage in het kort: Na een inwerkperiode ga je actief en zelfstandig meehelpen binnen het bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Als stagiair ga je ons team echt ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je gaat tickets afhandelen en de telefoon aannemen. Ook ga je hardware/software installeren, intern of voor klanten. Soms mag je mee op om bij een klanten te werken op locatie. Een ervaren collega gaat je hierbij begeleiden. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je genoeg tijd en hulp hebt om je schoolopdrachten te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent bezig met een opleiding in de ICT. Je hebt de motivatie om van je stage een succes te maken. Daarnaast toon je initiatief en ben je gemotiveerd om actief mee te helpen op de afdeling.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een team dat ook na werktijd veel met elkaar onderneemt. Het team werkt zowel vanuit huis als op ons kantoor in Zeewolde. Presteren en lol maken gaan hand in hand. We hardlopen met elkaar of plannen een leuk uitje. Ook houden we regelmatig een snackdag. Daarnaast: -Stagevergoeding -Lunch -Fijne betrokken werksfeer en informele organisatie -Laptop, headset, muis en toetsenbord worden geregeld -Goede begeleiding door ervaren collega’s -Toffe goodiebag Nog iets anders nodig? Laat het ons weten!

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder