Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Vakantiepark en brasserie de Meerpaal

Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen/roeren e.d.; Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen; Beoordelen van de kwaliteit (versheid, houdbaarheid e.d.) van te gebruiken producten/ingrediƫnten; Klaarzetten van (hulp)middelen; Bereiden van gerecht(en) en/of gerecht gedeelten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de chef-kok; Uitvoeren tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.) en waar nodig uitvoeren van bijstellingen/bij doseringen; Doorgeef gereed maken van gerechten (opmaken van borden/garneren); Controleren gerechten op voldoen aan presentatie-eisen; Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur en het afvoeren van afval;

Naar wie zijn wij op zoek?

leergierig, gezellig in de omgang en actief

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig en klein team, doorgroeimogelijkheden en werken in een levendige omgeving

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder