Medewerker teelt

Roelands Boomkwekerijen BV Boomkwekerij medewerk(st)er

Een voorbeeld van een random vrijdag (geen is hetzelfde): 's Ochtends begroeten we elkaar in de kantine en verdelen taken voor de dag, met ruimte voor eigen invulling. We beginnen in de schuur met het verladen van wat blote wortel planten. Een last-minute bestelling van kantoor een half uur later? Gaan we met zijn allen laden! Om 10 uur verzamelen we weer in de kantine voor koffie en een traktatie, verrassing, er is weer iemand jarig! Buiten wachten hierna verschillende taken: zaaien, rooien, planten of onderhoud. Vandaag planten, met muziek vliegt de tijd voorbij. Voor we het weten is het alweer lunchtijd, broodjes omdat het de eerste vrijdag van de maand is. 's Middags staat onderhoud op de planning, deze keer velden opruimen. Collega's gaan verder met het oppotten van nieuwe potplanten. Om 3 uur nog een koffiepauze en we sluiten de dag af in de kas, het begint namelijk te regenen. We eindigen de vrijdag in de kantine met een biertje of wat anders, fijn weekend alvast!

Naar wie zijn wij op zoek?

In principe heb je geen specifieke vaardigheden nodig, als je maar gemotiveerd bent! Hieronder wel een aantal pré's die handig zijn om mee te nemen. Het is wel handig om de Nederlandse taal te beheersen, aangezien alle collega's communiceren in deze taal. Mocht je deze niet beheersen, met Engels (of plat Brabants) komen we ook een heel eind ;) Daarnaast is het raadzaam om zelf de mogelijkheid te hebben om te vervoeren naar ons bedrijf aan de Goorbaan in Zundert. Maar mocht dit niet kunnen: ook daar vinden we hopelijk wel een oplossing voor! Daarnaast moet je niet willen dat je rug kapot gewerkt wordt. Daar hebben we namelijk genoeg werktuigen voor om je te ontlasten. Als je je rug wel kapot wilt maken, dan kan dat - halen we alle machines weg en is het net als vroeger (niet aan te raden). Als laatste pré een belangrijke: je moet tegen slechte grappen kunnen, anders ga je een aantal collega's beu worden.

Wat biedt het bedrijf?

Een goed stel collega's die wel in zijn voor een geintje Innovatieve werktuigen zodat jij goed (& ergologisch) kunt werken Afwisselende werkdagen: geen dag is hetzelfde Uitzicht op een vaste baan bij ons

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor het agrobusinessproduct *
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het agrobusinessproduct*
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor machines, apparatuur en technische installaties
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor bedrijfsgebouwen en terreinen
  • B1-K1-W4 Draagt zorg voor informatie in de keten
  • Telen product/gewas
  • P1-K1-W1 Verzorgt teelt
  • P1-K1-W2 Verzorgt oogst

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder