Banketbakkerij Lindeboom Patisserie en Chocolaterie zoekt enthousiaste stagiaire met liefde voor het vak
Onze werktijden in de patisserie en chocolaterie zijn van 6.00 -14.30 uur. In de ochtend rond 9 uur en rond 12 uur is er pauze. De ochtend bestaat uit het vervaardigen van verse patisserie voor onze winkel en bestellingen voor die dag. Je mag direct meewerken naast een van de patissiers. Ook op de chocolaterie afdeling kun je meewerken. Afhankelijk van je eigen inzet en werkhouding mag je bij ons alles doen. Maak daar gebruik van en zorg dat je alle facetten van het vak onder de knie krijgt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Allereerst liefde voor het vak. Wanneer je dit hebt gaat de rest van zelf. Je komt om te leren en je mag ook leren. Een enthousiaste werkhouding en sociaal vaardig is ook een pre. Niemand wil een collega naast zich hebben die er geen zin in heeft en niet communiceert. Een open leerhouding: Je komt te werken in een groot team en kan van een ieder iets leren
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten