Kok

Hotel Cafe Restaurant Boerhaave Heb jij een passie voor koken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons bedrijf heeft een hotel, restaurant, speciaalbier café en zijn gespecialiseerd in feesten en partijen. Als ambassadeur van Hertog Jan horen wij tot de 24 genootschaps cafés en organiseren zeer regelmatig evenementen of diners rondom speciaal bieren. Wij stimuleren onze studenten om het beste uit je zelf te halen en vooral met plezier naar het werk te gaan. Een gemotiveerde student kan hier vele aspecten van het mooie koks vak leren. Bij ons kun je het vak echt leren. We hebben een wisselende menu kaart en door onze feestzaal komen daar vaak vele diverse uitdagingen bij . Je leert bij ons het vak vanuit de basis en bij goed functioneren zijn de mogelijkheden om te leren onder begeleiding van onze 2 leermeesters zeer divers. Ons keuken team bestaat kleine groep enthousiaste koks.

Naar wie zijn wij op zoek?

In ons team passen studenten die graag willen leren waarom horeca een fantastisch vak is. Wij leren je oog voor details te krijgen. Wij willen studenten die graag willen leren en vooral veel plezier in hun werk uitstralen. Wij werken in teamverband waarbij iedereen een belangrijke schakel is in het geheel. Wij letten op je persoonlijke hygiene, taalgebruik en uitstraling. Wij vragen een enthousiaste inzet zodat jij samen met ons jou kook technische vaardigheden kunt ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Alle ruimte om creativiteit, inzet, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief te laten zien. - Een prettige en collegiale werkomgeving in een klein keuken team - Door een klein team de mogelijkheid om veel kook technieken te leren, dus een leerzame stage - Respect op de werkvloer - Prima salaris incl. fooi - Werk en prive balans: (bijv. 3 weken zomersluiting, oud en nieuw, pasen, pinksteren en 2e kerstdag gesloten) - Gezellige collega's - Korting als je zelf komt borrelen - Veel afwisseling in de werkzaamheden - Werken in een familie omgeving. - Overwerk is minimaal, als het gebeurd compenseren het zsm.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder