Boutique Hotel Loulou
- Naam Boutique Hotel Loulou
- Leerbedrijf ID 100787840
- KvK naam Boutique Hotel Loulou
- KvK nummer 93803826
- KvK vestigingsnummer 000059321458
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31432086088
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving LouLou is een nieuw Boutique Hotel, gevestigd in een mergelpand tegen de rotsenpartij van het Geuldal, aan de rand van Valkenburg aan de Geul. Wij hebben 10 kamers, waarvan 3 suites en een bistro met terras. In onze bistro zijn zowel hotelgasten als externe gasten van harte welkom. Wij serveren momenteel op vrijdag- en zaterdagavond diner en borrel. In verband met de renovatie van ons pand zijn wij momenteel enkel op deze tijdstippen geopend, maar wij zullen snel onze openingstijden verruimen en ook openen voor lunch & borrel op zaterdag en zondag en in de vakantieperiodes van dinsdag tot en met donderdag. Bij LouLou draait alles om vers, goed eten en goede vibes. Samen creëren we sfeer, onvergetelijke herinneringen en maken we werken vooral leuk! Wij zijn een klein team die voornemend is LouLou op de kaart te zetten aan de hand van kwaliteit en gastvrijheid. Laagdrempelig maar wel met uitstekende service.
- Informatie Leren & Werken Wij willen graag bijdragen aan de toekomst van het vakmanschap en vinden het super leuk om met jonge, leergierige mensen te werken. Zelf ben ik alumni van de Hoge Hotelschool Maastricht en vind ik het leuk om met mensen die ons vak aan het leren zijn samen te werken. Bij LouLou vinden we het belangrijk dat werken samengaat met leren en vooral met veel plezier. Wij hebben immers het mooiste vak dat er bestaat!
Boutique Hotel Loulou
- Naam Boutique Hotel Loulou
- Leerbedrijf ID 100787840
- KvK naam Boutique Hotel Loulou
- KvK nummer 93803826
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Boutique Hotel Loulou
- Naam Boutique Hotel Loulou
- Leerbedrijf ID 100787840
- KvK naam Boutique Hotel Loulou
- KvK nummer 93803826
Contactpersonen (1)
-
Eef Curfs Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca