Manager / ondernemer horeca

Boutique Hotel Loulou Enthousiaste leerling manager horeca gezocht!

Bij ons kun je al je vaardigheden trainen die je graag wil binnen jouw vakgebied. Je plant werkzaamheden, stuurt medewerkers aan, je werkt mee in de bediening, je voert afrondende werkzaamheden uit, je checkt gasten in- en uit, je verleent service aan gasten, je denkt mee in het ontwikkelen van arrangementen en evenementen. LouLou is een nieuw Boutique Hotel. Wij hebben 10 kamers en een bistro met terras. In onze bistro zijn zowel hotelgasten als externe gasten van harte welkom. Wij serveren op vrijdagavond diner en borrel en op zaterdag en zondag lunch. Bij LouLou draait alles om vers, goed eten en goede vibes. Samen creƫren we sfeer, onvergetelijke herinneringen en maken we werken vooral leuk! Wij zijn een klein team die voornemend is LouLou op de kaart te zetten aan de hand van kwaliteit en gastvrijheid. Laagdrempelig maar wel met uitstekende service.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een student met een enthousiaste werkhouding. We zijn niet op zoek naar iemand met specifieke vaardigheden aangezien we ervan overtuigd zijn dat je met een flinke dosis leergierigheid en enthousiasme heel ver kan komen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een omgeving waarin je in een jong en enthousiast team op een laagdrempelige manier al jouw vaardigheden kan ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder