Manager / ondernemer horeca

Valk Exclusief I Hotel Maastricht Stage Manager Ondernemer binnen Van der Valk Maastricht

Als stagiair(e) binnen Van der Valk Hotel Maastricht wordt je gezien als onderdeel van het F&B team. Tijdens de stage werk je mee op de verschillende afdelingen, zoals het a la carte restaurant, de brasserie en de Banqueting afdeling. Je wordt bekend gemaakt met alle voorkomende werkzaamheden en processen. Daarnaast is er volop ruimte om ook invulling te geven aan jouw persoonlijke leerdoelen en stageopdrachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste in jezelf naar boven halen! - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; - Je bent nieuwsgierig, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid; - Je beschikt over goede proactieve communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift.

Wat biedt het bedrijf?

Come join the family! Stage lopen bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap over de honderd collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waarvan je veel kunt leren. Samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. Met de juiste attitude is doorgroeien binnen onze hotels in ieders bereik. Wat wij bieden: - Een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team; - Stagevergoeding; - Een stage met wisselende werktijden; - Cursussen en trainingen; - Regelmatig een gezellige borrel in het hotel; - Gratis lunch of diner op elk gewerkte dag; - Gratis sporten en zwemmen in het hotel.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder