NH Maastricht Stage Food & Beverage Management
Als Food & Beverage Management Stagiair ben je verantwoordelijk het meewerken en supervisie houden in het restaurant, bar, banqueting en roomservice met oog op efficiëntie, coördinatie en communicatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de coaching van het team. Tijdens deze uitdagende stage heb je verder de volgende verantwoordelijkheden; de planning, organisatie en administratieve handelingen van de verschillende Food & Beverage afdelingen. Ondersteuning en uitvoer van projecten voor de (Assistant) Food & Beverage Manager, Cost Control, budgetbeheersing en bestellingen. Verder ben je verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling binnen de Food & Beverage afdelingen en draag je zorg voor, en instandhouding van de correctheid en niveau van service. Daarnaast zal jij veel kennis opdoen met betrekking tot producten, materialen en communicatieve middelen.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Jij kunt goed zelfstandig als in een team werken, jij hebt een gastgerichte en collegiale instelling; • Verder ben je stressbestendig, heb jij goede contactuele eigenschappen en heb jij een flexibele instelling qua werktijden en werkdruk; • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect; • Daarnaast ben jij innovatief, initiatiefrijk, heb jij een commerciële instelling en ben jij minimaal 5 maanden beschikbaar. Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!
Wat biedt het bedrijf?
Whats in it for you? • Een bruto stagevergoeding van € 750 per maand, altijd op tijd gestort; • NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden; • Nationale en internationale carrièremogelijkheden; • Aanbrengbonus van € 500- bruto als jij een nieuwe collega aandraagt; • Wereldwijd overnachten in de hotels van onze keten voor €36,- of €72,- euro per nacht en 30% korting in onze restaurants/bars; • Kortingen tot 25% voor jouw friends & family; • Kortingen bij allerlei (web) winkels; • Blijf fit met ons Bedrijfsfitness-, Fiets- èn Sportplan; • Een nieuwe familie.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat