Brouwerij de Prael door WerkPro
- Naam Brouwerij de Prael door WerkPro
- Leerbedrijf ID 100603856
- KvK naam De Prael Groningen
- KvK nummer 70558140
- KvK vestigingsnummer 000041894219
- Bedrijfsindeling Arbeidsbemiddeling
- Telefoon +31613796416
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Prael is niet zomaar een brouwerij, maar een brouwerij met een missie. Met proeflokalen en brouwerijen waar mensen kunnen werken wil De Prael het gat in de arbeidsmarkt dichten. En gasten laten genieten van bijzondere bieren en lekker eten. Groningen is de vierde locatie waar mensen in betaalde en onbetaalde dienstverbanden werken vanuit deze visie. WerkPro als organisatie die zich met het instrument werk inzet voor hen die niet gemakkelijk aan het werk komen heeft in Groningen samen met de Prael een brouwerij geopend.
- Informatie Student Graag een motivatiemail met je CV. Laat in je mail weten wat voor stageplek je zoekt, welke opleiding, leerjaar, school, werkdagen, en uren het betreft. We willen graag aansluiten bij het doel van de stagiair en zijn of haar interesses. We bekijken samen wat een passende stageplek is, en of het profiel van de stagiair past bij wat het project kan bieden. We willen last but not least ook dat de stagiair bij ons project past.
Brouwerij de Prael door WerkPro
- Naam Brouwerij de Prael door WerkPro
- Leerbedrijf ID 100603856
- KvK naam De Prael Groningen
- KvK nummer 70558140
Erkenningen
Sector: Cross-over
Is aanspreekpunt voor bezoekers (B1-K1)
- Ontvangt bezoekers (B1-K1-W1)
- Draagt bij aan een veilige situatie (B1-K1-W2)
Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit (B1-K2)
- Assisteert bij de uitvoering van activiteiten (B1-K2-W1)
- Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit (B1-K2-W2)
- Assisteert bij voorraadbeheer (B1-K2-W3)
- Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit (B1-K2-W4)
- In behandeling nemen en registreren van incidenten (B1-K2-W5)
Sector: Economie en administratie
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties (P4-K1)
- Voert accountanalyses uit (P4-K1-W1)
- Stelt een accountplan op (P4-K1-W2)
- Coördineert het uitvoeren van een accountplan (P4-K1-W3)
- Evalueert een accountplan (P4-K1-W4)
- Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk (P4-K1-W5)
Voert een commercieel traject uit (P4-K2)
- Bereidt een commercieel traject voor (P4-K2-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P4-K2-W2)
- Voert een verkoopgesprek (P4-K2-W3)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P4-K2-W4)
- Verzorgt het interne ordertraject (P4-K2-W5)
- Voert aftersales uit (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- (Junior) accountmanager (25132)
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO) (93801)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel) (93802)
- Economie en administratie (79090)
- Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel) (94654)
- Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel) (94653)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende werkzaamheden uit (P2-K1)
- Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar (P2-K1-W1)
- Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving (P2-K1-W2)
- Staat derden te woord en verwijst hen door (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent dienstverlening en zorg (25251)
- Assistent dienstverlening en zorg (95769)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Zorghulp (22188)
- Zorghulp (91420)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Sector: Zorg en welzijn
Bieden van ondersteunende, activerende begeleiding en zorg (B1-K1)
- Inventariseert ondersteuningsvragen van de cliënt (B1-K1-W1)
- Ondersteunt de cliënt bij de zelfzorg (B1-K1-W2)
- Ondersteunt de cliënt bij wonen en huishouden (B1-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij participatie (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Voert zorgtechnische handelingen uit (B1-K1-W5)
- Handelt in onvoorziene en/of crisissituaties (B1-K1-W6)
- Werkt samen en stemt de werkzaamheden af (B1-K1-W7)
- Evalueert de geboden ondersteuning en zorg (B1-K1-W8)
Werken aan kwaliteit en deskundigheid (B1-K2)
- Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling (B1-K2-W1)
- Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg (B1-K2-W2)
Bieden van ondersteuning op maat (P1-K1)
- Levert een bijdrage aan het opstellen en bijstellen van het ondersteuningsplan (P1-K1-W1)
- Ondersteunt en begeleidt een groep cliënten bij activiteiten (P1-K1-W2)
- Ondersteunt de cliënt bij het voeren van eigen regie (P1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Levert een bijdrage aan de begeleiding van nieuwe collega's, stagiaires en/of vrijwilligers (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Begeleider gehandicaptenzorg (25475)
- Begeleider specifieke doelgroepen (25476)
- Maatschappelijke Zorg (22195)
- Maatschappelijke Zorg (23181)
- Maatschappelijke Zorg (23312)
- Maatschappelijke Zorg (Medewerker maatschappelijke zorg) (92650)
- Maatschappelijke Zorg 4 (92660)
Bieden van ondersteunende, activerende begeleiding en zorg (B1-K1)
- Inventariseert ondersteuningsvragen van de cliënt (B1-K1-W1)
- Ondersteunt de cliënt bij de zelfzorg (B1-K1-W2)
- Ondersteunt de cliënt bij wonen en huishouden (B1-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij participatie (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Voert zorgtechnische handelingen uit (B1-K1-W5)
- Handelt in onvoorziene en/of crisissituaties (B1-K1-W6)
- Werkt samen en stemt de werkzaamheden af (B1-K1-W7)
- Evalueert de geboden ondersteuning en zorg (B1-K1-W8)
Werken aan kwaliteit en deskundigheid (B1-K2)
- Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling (B1-K2-W1)
- Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg (B1-K2-W2)
Bieden en coördineren van ondersteuning op maat (P2-K1)
- Ontwikkelt en voert regie over het ondersteuningsplan (P2-K1-W1)
- Organiseert en coördineert activiteiten voor een groep cliënten (P2-K1-W2)
- Begeleidt de cliënt bij het voeren van eigen regie (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij het behouden/opbouwen/versterken van het sociale netwerk (P2-K1-W4)
- Organiseert en coördineert organisatiegebonden taken (P2-K1-W5)
- Begeleidt (nieuwe) collega's, stagiaires en/of vrijwilligers (P2-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Agogisch medewerker GGZ (25474)
- Maatschappelijke Zorg (22195)
- Maatschappelijke Zorg (23181)
- Maatschappelijke Zorg (23312)
- Maatschappelijke Zorg (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) (92662)
- Maatschappelijke Zorg 4 (92660)
- Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (25477)
- Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (25478)
- Thuisbegeleider (25479)
Brouwerij de Prael door WerkPro
- Naam Brouwerij de Prael door WerkPro
- Leerbedrijf ID 100603856
- KvK naam De Prael Groningen
- KvK nummer 70558140
Contactpersonen (3)
-
Karst van der Heide Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Allround laborantRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAllround laborant, Junior accountmanager
Junior accountmanager -
Lonette Jansen Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Leo Steenstra Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Kok, Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, Begeleider maatschappelijke zorg, Servicemedewerker, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende team / afdeling / project, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Vakexpert voeding en voorlichting
Gastheer / -vrouw, Kok, Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, Begeleider maatschappelijke zorg, Servicemedewerker, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende team / afdeling / project, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Vakexpert voeding en voorlichting